Τις Σάιρους: Η μητέρα της Μάιλι Σάιρους «έκλεψε» τον γαμπρό από την άλλη της κόρη

76

Η Τις Σάιρους διεκδίκησε τον ηθοποιό, όσο εκείνος ήταν σε σχέση με την κόρη της

Μια διαμάχη της οικογένειας Σάιρους φέρεται έχει ξεσπάσει, καθώς νέες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια.

Η Τις Σάιρους, η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Ντόμινικ Πάρσελ τον Αύγουστο του 2023, αφού έβγαινε μαζί του για σχεδόν έναν χρόνο, φέρεται να «έκλεψε» τον ηθοποιό του «Prison Break» από τη μικρότερη κόρη της, Νόα Σάιρους.

Μια πηγή που επικαλείται το Us Weekly αποκάλυψε ότι «η Νόα έβγαινε με τον Ντόμινικ» όταν η Τις άρχισε να τον κυνηγάει και υποστήριξε ότι η Τις «γνώριζε την κατάσταση».

Η νέα λεπτομέρεια έρχεται σε αντίθεση με την ιστορία που αφηγήθηκε η Τις για το πώς γνώρισε τον νυν σύζυγό της σε συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα φέτος στο podcast «Call Her Daddy».

Αποκάλυψε ότι ο Ντόμινικ της είχε στείλει μήνυμα το 2016, το οποίο δεν είχε δει τότε. Ωστόσο, το είδε χρόνια αργότερα, αφού είχε οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Μπίλι Ρέι Σάιρους.

Περιγράφοντας το πρώτο της ραντεβού, η Τις μοιράστηκε ότι βγήκαν για μεσημεριανό γεύμα και «φιλιόντουσαν για τρεις ώρες», προσθέτοντας ότι είπαν «σ’ αγαπώ» μια μέρα αργότερα.

Η πηγή αποκάλυψε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της Τις και του Ντόμινικ στο σπίτι της Μάιλι Σάιρους, η Νόα δεν ήταν καλεσμένη. Εκείνη την εποχή, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι η Νόα είχε παραλείψει τον γάμο σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ήταν στο πλευρό του πατέρα της μαζί με τον αδελφό της Μπρέσον

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!