Στη Scarlett Johansson φέρεται να προσφέρθηκε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του 2025

59

Η Σκάρλετ Γιόχανσον φέρεται να έχει λάβει πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του Γκάρεθ Έντουαρντς, Jurassic World.

Σύμφωνα με το The InSneider του Jeff Sneider, ο Johansson έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία Jurassic World, η οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2025. Ο Johansson δεν έχει αποδεχτεί επίσημα την προσφορά αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Sneider, έχει συναντηθεί με τον Edwards και τον παραγωγό Frank Marshall τουλάχιστον μία φορά.

Ο Johansson είναι γνωστός για το ρόλο του Natasha Romanoff/Black Widow στο Marvel Cinematic Universe. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως The Prestige του 2006, Under the Skin του 2013, Her του 2013, Lucy του 2014, Ghost in the Shell του 2017, Marriage Story του 2019 και Asteroid City του 2023, μεταξύ άλλων.

Σύντομα θα τη δούμε στο Project Artemis, μια ταινία σκηνοθετημένη από τον Γκρεγκ Μπερλάντι για τον διαστημικό αγώνα της δεκαετίας του 1960, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Channing Tatum και Ray Romano, μαζί με το North Star της Kristin Scott Thomas. Επιπλέον, ερμηνεύει την Elita One στην επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων Transformers One.
Τι γνωρίζουμε για τη νέα ταινία Jurassic World;

Τον Φεβρουάριο του 2025, η Universal ανακοίνωσε ότι μια νέα ταινία Jurassic World ήταν στα σκαριά. Ο David Leitch του Deadpool 2 ήταν αρχικά ο σκηνοθέτης της ταινίας. Ωστόσο, αποχώρησε από το έργο λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του λόγω δημιουργικών διαφορών.

Ο Έντουαρντς -γνωστός για το Godzilla του 2014, το Rogue One: A Star Wars Story του 2016 και το The Creator του 2023 – επιλέχθηκε να ηγηθεί της ταινίας λίγες εβδομάδες αργότερα.

Ο David Koepp, ο οποίος έγραψε το 1997 The Lost World: Jurassic Park, γράφει το σενάριο για τη νέα ταινία Jurassic World. Οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν άγνωστες αυτή τη στιγμή, αν και λέγεται ότι ξεκινά μια «νέα εποχή Jurassic» που πιθανότατα δεν θα περιλαμβάνει χαρακτήρες που επιστρέφουν.

Η νέα ταινία Jurassic World αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα εντός του έτους. Προς το παρόν έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου 2025, από την Univeral.

The post Jurassic World: Η Scarlett Johansson φέρεται ότι προσφέρθηκε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του 2025 εμφανίστηκε πρώτα στο ComingSoon.net – Trailers ταινιών, TV & Streaming News και άλλα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!