Η Alica Schmidt βασανίζεται στον ήλιο για τη νέα σεζόν του στίβου

76

Η Alica Schmidt πέτυχε όλους τους στόχους της σε κλειστό χώρο αυτόν τον χειμώνα. Πλέον η σταρ του στίβου ονειρεύεται ένα επιτυχημένο και όμορφο καλοκαίρι.

Η όμορφη Alica Schmidt κοιτάζει ονειρεμένη την κάμερα. «Έχω το καλοκαίρι στο μυαλό μου», γράφει ο σταρ του στίβου. Στα γερμανικά: «Έχω καλοκαίρι στο κεφάλι μου».

Αλλά όταν ο δρομέας των 400 μέτρων μιλάει για τους επόμενους μήνες, είναι ξεκάθαρο: η Alica έχει λίγο χρόνο για ονειροπόληση. «Η ηρεμία πριν από την καταιγίδα», ανακοίνωσε πρόσφατα μεγάλες πράξεις. «Μόνο ένας μήνας μέχρι να ξεκινήσει η υπαίθρια σεζόν».

Δημοσίευσε μια σέξι φωτογραφία με μπικίνι από το 2019 στο Instagram για τους 2,8 εκατομμύρια followers της στις 20 Απριλίου 2022. Εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε διακοπές στο Μπαλί. Τώρα βρίσκεται στο προπονητικό στρατόπεδο της Τενερίφης, όπου όχι μόνο απολαμβάνει τον ήλιο, αλλά και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν σε βασανιστικές συνεδρίες στην αίθουσα με τα βάρη.

Και μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στην αίθουσα, θέλει να προκαλέσει ξανά αίσθηση. Τέλος, υπάρχουν δύο σημαντικές διοργανώσεις: το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Eugene (ΗΠΑ, 15 έως 24 Ιουλίου) και το εγχώριο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο (15 έως 21 Αυγούστου) στο οποίο η Alica Schmidt (23) θέλει να προκριθεί.

Γι’ αυτό και περιμένει σκληρή δουλειά τη μακρυπόδη αθλήτρια – και θα συνεχιστεί αμέσως με το επόμενο προπονητικό καμπ, όπως ανακοίνωσε και στο κανάλι της στο Instagram . Είχε ήδη πάρει μαζί της τους followers της στην κάμερα στο προπονητικό στρατόπεδο δύο εβδομάδων στην Τενερίφη τον Μάρτιο.

Η Alica Schmidt σε δράση πάνω από 400 μέτρα.

Στίβος: Η πανέμορφη Alica Schmidt πιο γρήγορη από ποτε

Τότε, ήταν ανάπηρη από μια ιογενή ασθένεια και αργούσε να επιβιβαστεί. Όμως ο ιδρώτας θα συνεχίσει να ρέει σε ρέματα τις επόμενες εβδομάδες και ο Γερμανός δευτεραθλητής θέλει να εργαστεί στην αίθουσα, ειδικά στα πρώτα 200 μέτρα. Στη Λειψία ήρθε δεύτερη πίσω από την σίγουρη πρωταθλήτρια Corinna Schwab (23), έσπασε το καλύτερό της στα 400 μέτρα με 52,80 δευτερόλεπτα και μετά ήταν πανευτυχής.

Ίσως όμως καταφέρει να πάει καλύτερα στην ύπαιθρο και να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στη διεθνή κορυφή.

Τώρα η Alica Schmidt έχει μόνο το καλοκαίρι στο μυαλό της. Και μεγάλους στόχους. Στο τρένο καθώς και στις επιδρομές της στη βιομηχανία της μόδας, όπου έκανε ήδη μοντέλο για τον Hugo Boss. Και οι 2,8 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram; Έχουν στο μυαλό τους μόνο την όμορφη Αλίκη. (Ω)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!