Η Emily Ratajkowski “φοβάται ότι ο κόσμος δεν την παίρνει στα σοβαρά”

20

Οι ανασφάλειες του διάσημου μοντέλου και η διαφορετική θεώρηση για τον φεμινισμό σήμερα.

Θα μπορούσε να πιστεύει κανείς ότι ένα άτομο που διαθέτει την εξωτερική εμφάνιση της Emily Ratajkowski δεν θα είχε ανασφάλειες. Το διάσημο μοντέλο, όμως, έχει τις δικές της φοβίες, εκείνες τις δεύτερες σκέψεις που την ταλαιπωρούν και που καμία σχέση δεν έχουν με το πόσο όμορφη δείχνει το πρωί που κοιτά τον εαυτό της στον καθρέφτη. Άλλωστε, η ίδια δεν εστίαζε ποτέ αποκλειστικά στο φυσικό της κάλλος.

Previously featuring on the Millennial Love podcast last year, Ratajkowski said she she wouldn’t be famous if she’d shared allegations against Robin Thicke back in 2013.Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Glamour, το μοντέλο που πλέον δηλώνει Part-time συγγραφέας μίλησε για το πώς οι απόψεις της για τον φεμινισμό -ένα θέμα για το οποίο γράφει και μιλάει συχνά- εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου με την εμπειρία και τον τρόπο με τον οποίο αυτή η τριβή διαμόρφωσε την τελική της άποψη. Ειδικότερα, επικρίνει τον τρόπο με τον οποίο ο φεμινισμός χρησιμοποιείται τόσο συχνά εναντίον των γυναικών.

“Αισθάνομαι ότι ο φεμινισμός ως όρος έχει γίνει όπλο. Όχι με την έννοια, ‘Ω, είσαι τόσο γενναία που αποκαλείς τον εαυτό σου φεμινίστρια”, αλλά με την έννοια, “Είστε αρκετά καλές φεμινίστριες; Είστε πραγματικές φεμινίστριες; Μήπως είσαι ψεύτικη φεμινίστρια;”, δήλωσε στο περιοδικό, προσθέτοντας ότι είναι σε μία διαδικασία που προσπαθεί να αφήνει αυτά τα σχόλια στην άκρη και να μην την επηρεάζουν. “Ξέρω πώς ζω τη ζωή μου. Ξέρω την προσωπική μου πολιτική”, συμπληρώνει.

Αλλά παρά την αυξανόμενη περιφρόνησή της για τους κυνικούς, παραδέχτηκε ότι η γνώμη των άλλων ανθρώπων την αγχώνει ακόμη – αναφερόμενη σε μερικές από τις δυσμενείς κριτικές που έλαβε το βιβλίο της, My Body, κατά την έκδοσή του πριν από δύο χρόνια.

“Φοβάμαι τόσο πολύ ότι οι άνθρωποι δεν με παίρνουν στα σοβαρά”, εξομολογήθηκε.

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!