Το λευκό φόρεμα της Kendall Jenner με φιόγκους ώμου είναι τέλειο για το καλοκαίρι, αλλά η τιμή του θα σας κάνει να ιδρώσετε

63

Η Kendall Jenner γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά της με ένα λευκό φόρεμα Rodarte. Το λευκό της φόρεμα συνοδεύεται από βελούδινους φιόγκους και αξίζει 2.49.536 Rs.

Το πασχαλινό ρούχο της Kendall Jenner

Πριν από λίγες μέρες, η Kendall γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά της και έβαλε φωτογραφίες από το ίδιο στο Instagram της. Σίγουρα, το supermodel φαινόταν πανέμορφο στο καρέ αλλά ήταν το φόρεμά της που αγαπήσαμε. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα από τη Rodarte που είχε δύο μαύρους βελούδινους φιόγκους σε έναν από τους ώμους της.

Το φόρεμα περιελάμβανε λαιμόκοψη σε σχήμα V, τονισμένο με κοντά μανίκια, με δραματικούς, μεγάλους μαύρους βελούδινους φιόγκους και ένθετο από χιαστί πάνελ. Η εμφάνισή της επιμελήθηκε η Dani Michelle.

Η Kendall Jenner με λευκό φόρεμα Roderte

Η αυτοκρατορική μέση του φορέματος σταδιακά φουντώνει σε μάξι μήκος και κομψά χαρακτηριστικά σχεδίασης, δημιουργώντας μια σιλουέτα τρομπέτας που προσθέτει μια ρομαντική πινελιά. Η εφαρμογή σε λευκό χρώμα ήταν η τέλεια επιλογή για τη γιορτή του Πάσχα. Το φόρεμά της κοστίζει 2990 $ (2.49.536 Rs.). Ναι, το διάβασες σωστά. Το λευκό φόρεμα της Kendall θα μπορούσε άνετα να ανακηρυχθεί ένα από τα καλύτερα φορέματα για την καλοκαιρινή σεζόν.

Kendall’s glam και αξεσουάρ

Προσθέτοντας το φόρεμά της, απλά πρόσθεσε ένα ζευγάρι μαύρα mules από το The Row. Επέλεξε μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια κρίκοι. Πήρε επίσης τα χαρακτηριστικά μαλλιά της στο μεσαίο μέρος και το λαμπερό μακιγιάζ της περιλάμβανε καφέ ματ σκιά χειλιών, διακριτικό ρουζ και highlighter και λίγη καφέ σκιά ματιών στα μάτια της. Το μοντέλο πόζαρε για μια φωτογραφία σε εξωτερικό χώρο και έδειχνε τουλάχιστον αιθέρια. Το φόρεμα της Kendall ενσωμάτωσε τόσο τον πυρήνα του cottage όσο και τη γυναικεία αισθητική, και αυτή η εμφάνιση είναι τόσο έντονη για τη σεζόν.

Η Kendall Jenner με λευκό φόρεμα Roderte

Οι εμφανίσεις της Kendall δεν είναι ποτέ βαρετές και κάθε της εμφάνιση χαρακτηρίζεται από μια πολυτελή πινελιά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εάν θέλετε επίσης στοιχεία μόδας για οποιαδήποτε περίσταση ή στυλ, τότε, η Jenner είναι το πρόσωπο για αυτό.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!