Γιώργος Παπαδόπουλος για Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Της είπα “Θέλω να σου κάνω παιδιά τώρα!”»

183

Η γνωριμία, τα 10 χρόνια διαφορά και τα ελαττώματα

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Fay’s time, όπου μίλησαν για τη γνωριμία τους, τη σχέση τους με τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, και για το ενδεχόμενο να αναλάβουν πρωινή εκπομπή του OPEN το καλοκαίρι, όπως προανήγγειλε πριν από λίγες μέρες ο παραγωγός Νίκος Κοκλώνης.

«Δεν έχουμε κάνει συζήτηση για το καλοκαιρινό του Open, από εσάς το μάθαμε. Είμαστε πολύ θετικοί σε αυτό, είναι κάτι που μας αρέσει και ταιριάζει στη Γαλάτεια. Θα κάναμε gossip, αλλά μάλλον όχι επικαιρότητα, δεν ξέρω αν μας ταιριάζει, θέλουμε κάτι λαμπερό, χαρούμενο και φωτεινό. Θα θέλαμε δίπλα μας κάποιον πιο έμπειρο δημοσιογραφικά», είπαν αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη, γύρω από την εκπομπή που ακούγεται πως θα αναλάβουν στο Open.

Η γνωριμία του Γιώργου Παπαδόπουλου με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη
Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στον τρόπο που συναντήθηκαν πρώτη φορά, και έγιναν ζευγάρι. «Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και τραγούδαγα σε ένα μαγαζί. Βλέπω την Γαλάτεια στο μπαρ με μια φίλη της ως φοιτήτρια, αθώα ανέμελη με μια βαλίτσα όνειρα. Είπα, “Θεέ μου τι είναι αυτό” και σταμάτησα το πρόγραμμα και λέω στον φροντιστή, “ρίχνεις ένα προβολέα στο κορίτσι με τα άσπρα;”, και της λέω, “Εγώ κι εσύ από σήμερα είμαστε μαζί, απλά δεν το ξέρεις ακόμα”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήξερα καν πώς την λένε. Μετά από έναν χρόνο την ξαναείδα, όταν πήγα σαν πελάτης στο μαγαζί. Της είπα: “Θέλω να σου κάνω παιδιά τώρα”. Δεν φάνηκε; Δύο παιδιά κάναμε! Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Από εκείνη τη στιγμή ήμασταν μαζί, είχαμε σχέση από απόσταση. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Το μεγαλύτερο ελάττωμα της Γαλάτειας είναι η καθαριότητα. Έχει ρίξει νερό με το τηλέφωνο του ντουζ στον εξαερισμό».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!