Μία Πόρσε, πολλά μαγιό και η Kendall Jenner αφόρητα σέξι

266

Το supermodel αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Cameron Hammond και το αποτέλεσμα είναι μία ωδή στο καυτό καλοκαίρι.

H Kendall Jenner είναι ένα από τα πιο περιζήτητα supermodels, σήμερα, ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian και τηλεπερσόνα, καθώς συμμετείχε και συμμετέχει στα ριάλιτι της οικογένειας.

Το FWRD είναι ένα e-shop, ένας online προορισμός για την luxury fashion, ο οποίος κάθε καμπάνια που κυκλοφορεί για το άνοιγμα της εκάστοτε σεζόν -εν προκειμένω, της καλοκαιρινής- θα μπορούσα να είναι καρέ από μία μικρού μήκους ταινία.

Ο Cameron Hammond με τη σειρά του είναι ένας από τους πιο διάσημους φωτογράφους μόδας και ταξιδιού, που λατρεύει τον ήλιο, τη θάλασσα, το καλοκαίρι και το γυναικείο σώμα. Στα έμπειρα χέρια του έχουν αφεθεί μέσα στα χρόνια κάποια από τα διασημότερα μοντέλα, ποζάροντας πάντα με μαγιό ή χωρίς, τόπλες δηλαδή.

 

 

 

Τελευταία καλλονή που βρέθηκε μπροστά από τον φακό του ήταν η Kendall Jenner, για λογαριασμό της νέας καλοκαιρινής καμπάνιας του FWRD.

 

 

 

Οι λήψεις και τα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω των λογαριασμών των τριών στο Instagram είναι πολλές και χαρίζουν μία χορταστική γεύση της άκρως εντυπωσιακής φωτογράφισης.

 

 

 

 

Η φωτογράφιση για το FWRD ήρθε λίγο καιρό μετά το εξώφυλλό της στο καλοκαιρινό τεύχος της Vogue και τη συνέντευξη που παραχώρησε και επικεντρώθηκε στην 20ετή μάχη της με την αγχώδη διαταραχή από την οποία πάσχει.

Η ίδια εξήγησε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είμαι ειλικρινής γι’ αυτό. Στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ σταθερή και αισιόδοξη, αλλά είναι περίοδοι που δεν είμαι ο εαυτός μου και οι φίλοι μου το παρατηρούν. Οι τελευταίο δύο μήνες ας πούμε ήταν πολύ δύσκολοι. Ήμουν λυπημένη, ανήσυχη. Δεν πρόκειται λοιπόν να κάτσω εδώ και να συμπεριφέρομαι σαν να είναι όλα τέλεια. Μπορεί να φαίνονται ότι είναι, αλλά δεν είναι. Κι αυτό είναι η ζωή».

Η Kendall Jenner είναι υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και έχει μιλήσει για την πολύχρονη μάχη της με το άγχος και τις αγχώδεις διαταραχές πολλάκις στο Keeping Up With The Kardashians και στα social media.

 

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!