Fay’s Time: «Τον λιγουρεύομαι…», «Παιδιά, τι λέτε;» – Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Γκιουλέκα μετά το Survivor

125

Χαμός στην πρώτη του συνέντευξη μετά το παιχνίδι

Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Γκιουλέκα μετά την αποχώρηση από το Survivor
«Είμαι ταλαιπωρημένος, εξαντλημένος! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χαρεί πιο πολύ… Ανακουφίστηκα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι στον τελικό, αλλά τέτοια ανακούφιση και χαλάρωση που τελείωσα… Πραγματικά ήταν τόσο μεγάλη η πίεση, η κούραση, τόσο μεγάλο διάστημα… Ο τελευταίος μήνας ήταν που με εξάντλησε, το κομμάτι που χάνεις κάποιους φίλους, που εκεί πέρα είναι απαραίτητο να έχεις κάποιον για στήριγμα. Εγώ τουλάχιστον δεν την πάλεψα μόνος μου. Από τη μέρα που έφυγε ο Τζέιμς ξεκίνησε η κατρακύλα…», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, επισήμανε όταν ρωτήθηκε γιατί έγινε πιο ερειστικός όταν έφυγε ο Τζέιμς Καφετζής: «Η αλήθεια είναι ότι όσο προχωρούσε το παιχνίδι, η αποχώρηση του Τζέιμς μου στοίχισε πολύ στην ψυχολογία μου, όπως και η αλλαγή της ομάδας μου. Ήταν το πρώτο “χτύπημα” για μένα, για να πέσω λίγο. Το δύσκολο κομμάτι εκεί είναι να έχεις κάποιον να σε στηρίζει και να σε συντονίζει.

Οι σκέψεις περιορίζονται στο εντός Survivor κατά πολύ και με τον Τζέιμς κάναμε συζητήσεις κυρίως για τα εκτός Survivor. Ήταν ένα διάλειμμα… Και ο Γιάννης όταν έφυγε… Μετά τσακωθήκαμε και με τον Φάνη που ήμασταν κοντά. Ένα ένα τα άτομα που ήμουν κοντά απομακρύνθηκαν…Σιγά σιγά ένιωθα ότι χάνω δικά μου άτομα και όταν πήγα στη νέα μου ομάδα ένιωθα απροστάτευτος, έξω από τα νερά μου. Μου έβγαναν παραπάνω νεύρα και ένταση».

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για τη δήλωση που έκανε η Δώρα Νικολή για εκείνον, για το γεγονός πως δεν τον ήθελε στον τελικό (δείτε εδώ γιατί) και απάντησε: «Δεν ξέρω τι να πω… Όλα καλά!» και τον διέκοψαν γιατί η Δάφνη Καραβοκύρη που ήταν επίσης καλεσμένη, έλεγε στην Μάρτζυ Λαζάρου ότι τον “λιγουρευόταν”.

«Λέει ότι τον λιγουρεύεται», είπε η δημοσιογράφος και η Δάφνη Καραβοκύρη επισήμανε: «Τον λιγουρεύομαι για καλεσμένο…» και ξεκίνησε να του κάνει ερωτήσεις όπως στο podcast της, ρωτώντας τον πότε ολοκλήρωσε για πρώτη φορά.

«Στα 16, πρώτη φορά δεν κάναμε όργια, αλλά μια χαρά ήταν. Τη δεύτερη φορά ήταν ωραία», απάντησε εκείνος, με την Φαίη Σκορδά να σκύβει το κεφάλι και να λέει αμήχανα: «Παιδιά, τι λέτε;».

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!