Hailey Bieber: Είναι ξεκάθαρο ότι αλλάζει τα δεδομένα στο στιλ εγκυμοσύνης!

61

Μετά την Rihanna είναι πλέον ξεκάθαρο το στιλ εγκυμοσύνης έχει γνωρίσει μια πραγματική επανάσταση. Οι διάσημες δεν αλλάζουν το προσωπικό τους στιλ καθόλου κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης,  ενώ τολμούν εμφανίσεις έχουν αυτοπεποίθηση και αλλάζουν έτσι τα  δεδομένα. Τώρα είναι η σειρά της Hailey Bieber, που κάνει το δικό της statement στο maternity style. H Bieber σύμφωνα με τις πρόσφατες εμφανίσεις της, δεν αφήνει πίσω την  θηλυκότητα και το σεξαπίλ της, ενώ στιλιστικά περνά σε άλλο επίπεδο το ντύσιμο εγκυμοσύνης. Ξέχνα τα φαρδιά ρούχα και κάνε την περίοδο της εγκυμοσύνης ξεχωριστή με ιδιαίτερες επιλογές, αυτό φαίνεται να είναι το  moto της Bieber και τα πρόσφατα outfit της το επιβεβαιώνουν.

Photo by Gotham/GC Images

 

Picture by: WavyPeter / SplashNews.com

Τολμηρή σέξι και στιλάτη! Mε εντυπωσιακό διάφανο δαντελένιο catsuit της Alessandra Rich  που συνδύασε με γόβες Saint Laurent, γυαλιά ηλίου Gucci και μια τσάντα Ferragamo.

Picture by: WavyPeter / SplashNews.com

Μονοχρωμία με στιλ! Η Beiber επέλεξε ένα  εφαρμοστό φόρεμα LaQuan Smith με σακάκι  Magda Butrym, τσάντα Courrèges, γόβες Femme και κοσμήματα Tiffany & Co. Σοφιστικέ maternity style.

Photo by Gotham/GC Images

Με satin  ασύμμετρο φόρμα που είχε turtle neck  από την πρόσφατη συλλογή της Phoebe Philo, μας δείχνει ότι η πολυτέλεια συνδυάζεται τέλεια με την μόδα εγκυμοσύνης.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!