Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: «Κρατούσα το κινητό της Κυριακής και ήρθε μήνυμα από το αγόρι της»

247

Άβολο…

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο. Ο πρώην παίκτης του Power of Love αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό του από την Κυριακή Τσανικίδη, στην επιστροφή του reality αγάπης αλλά και στη Μαρία Μπακοδήμου, για την οποία δήλωσε πως είχε εμπάθεια μαζί του, όταν συνυπήρχαν στο ίδιο project.

«Είμαι πολύ καλά, δουλεύω, ασχολούμαι με το eshop μου, το οποίο έχω μαζί με την Κυριακή, είμαστε συνέταιροι. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα. Δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα του κόσμου να δουλεύουμε μαζί, ενώ ήμασταν ζευγάρι. Εννοείται ότι έχουν υπάρξει άβολες στιγμές, μία άβολη στιγμή ήταν όταν κρατούσα το κινητό της και ήρθε μήνυμα από το νέο της αγόρι. Με την Κυριακή δεν είμαστε “Σουηδοί”, αλλά όταν με έκλεψαν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί για την επιστροφή του Power of Love
«Το Power of Love ήταν μια ωραία εμπειρία, ήμουν πιο νέος και αδούλευτος σαν άνθρωπος. Δεν είχα μπει ποτέ στη δημοσιότητα. Άνοιγα το κινητό και μπορεί να είχα 10.000 απαντήσεις σε ένα story, ήταν τεράστια η απήχηση», δήλωσε στη συνέχεια ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί για να καταλήξει αναφορικά με την τότε παρουσιάστρια του project: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι εξαιρετική παρουσιάστρια. Αναφορικά με εμένα υπήρχε εμπάθεια. Προφανώς της καθρέφτιζα μια πλευρά του εαυτού της που δεν είχε δουλέψει τόσο».

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!