Αναστασία Γιάμαλη: «Τότε ήμουν μια επιλογή έξω από το κουτί! Πέντε χρόνια τώρα δεν…» – Με τρεμάμενη φωνή στο τελευταίο αντίο του Kontra Channel

131

Δεν μπόρεσε κρύψει την συγκίνησή της

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Αναστασίας Γιάμαλη στο Kontra Channel
«Κυρίες και κύριοι, πέντε χρόνια σε αυτή τη δύσκολη βάρδια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις και δεν βρίσκουν εύκολα επίλογο. Μόνο ευχαριστώ θέλω να πω κλείνοντας. Ευχαριστώ το Kontra Channel και τον Ανδρέα Κουρή που με πίστεψαν πριν πέντε χρόνια και μου εμπιστεύτηκαν τη δυνατή και δύσκολη τους ζώνη. Τότε ήμουν μια επιλογή έξω από το κουτί. Ανδρέα ευχαριστώ για την ευκαιρία. Νομίζω πήγαμε καλά.

Ευχαριστώ κάθε άτομο που συνεργαστήκαμε για να βγει αυτή η εκπομπή, τεχνικούς και δημοσιογράφους σε αυτή η βάρδια. Αυτά τα χρόνια είναι πολλοί αυτοί που πέρασαν, από το μακιγιάζ μέχρι της κάμερες και έχουν όλοι τον απεριόριστο σεβασμό μου, γιατί σε αντίθεση με εμένα, δεν ήταν μπροστά στον φακό, αλλά δούλεψαν για να είμαι εγώ. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους, τους καλεσμένους μας που ξενυχτήσαμε παρέα.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια μάθαμε πολλά, εγώ τα περισσότερα και κατασταλάξαμε στο είδος της δημοσιογραφίας που θέλουμε να υπηρετούμε. Μια δημοσιογραφία που δίνει φωνή στην κοινωνία, που μεροληπτεί υπέρ των ευάλωτων, που ορθώνει ανάστημα και ελέγχει την εκάστοτε εξουσία, χωρίς να χαϊδεύει. Μία δημοσιογραφία αμερόληπτη και αξιοπρεπή, δίκαιη και με άποψη.

Νομίζω πετύχαμε να ελέγξουμε την εξουσία οριζόντια και επειδή το πετύχαμε, ενοχλήσαμε κιόλας. Για εμάς αλλά και για μένα το να ενοχλώ είναι παράσημο. Για την ομάδα μας θα τα πω και κατ’ ιδίαν, ήταν άθλος να κατακτηθεί αυτή η παρέμβαση. Κυριάκο είσαι ασπίδα και δόρυ. Τα όχι σου είναι πιο σημαντικά από τα ναι σου. Κώστα θα μου λείψουν τα βιαστικά μας γεύματα στο γραφείο εν μέσω σύσκεψης και ο εξισορροπητικός σου ρόλος. Μάριε σε ευχαριστώ για την δημοσιογραφική συναντίληψη.

Όμως πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μας πιστέψατε και μας στηρίξατε και ξενυχτήσατε και σας βάζαμε για ύπνο… Πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό. Και εσάς που μας βλέπατε το επόμενο πρωί. Δεν ήταν δεδομένο. Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ για την αγάπη, ήταν σπουδαίο το ταξίδι και θα τα ξαναπούμε. Χαλάλι το ξενύχτι, χαλάλι και το ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δει καμία δύση ηλίου με τους ανθρώπους μας. Το Kontra 24 δεν σταματάει… Κυρίες και κύριοι ευχαριστώ. Καλό ξημέρωμα σε όλους, εις το επανιδείν. Ευχαριστώ!», είπε χαρακτηριστικά και “λύγισε”.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!