Μαρινέλλα- Ζωή Λάσκαρη: Η πρώην και η επόμενη ήταν αγαπημένες φίλες

92

Οι δύο σταρ, διατηρούσαν έναν ιδιαίτερο φιλικό δεσμό, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν κάποτε ερωτευμένες με τον ίδιο άνδρα.Η ρετρό φωτογραφία των δύο σταρ την δεκαετία του 1990.

Η λαμπερή φιλία των Ζωή Λάσκαρη και Μαρινέλλα, χωρίς αμφιβολία, υπήρξε μια από τις σημαντικότερες και πιο πολυτοφωτογραφημένες του ελληνικού κινηματογράφου. Δύο σπουδαίες προσωπικότητες με ξεχωριστό ταλέντο, η καθεμία στον δικό της καλλιτεχνικό κλάδο, λατρεύτηκαν για τις αξέχαστες ερμηνείες που χάρισαν στο κοινό. Οι δύο σταρ, εκτός από τις συνεργασίες που τις συνέδεαν, διατηρούσαν έναν ιδιαίτερο φιλικό δεσμό, ο οποίος ενισχύθηκε με το πέρασμα του χρόνου, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν κάποτε ερωτευμένες με τον ίδιο άνδρα.

Όπως απεδείχθη ούτε ο γόης της εποχής, Τόλης Βοσκόπουλος, δεν κατάφερε να μπει ανάμεσα τους και να ψυχράνει την σχέση τους, όταν το 1973, μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την Ζωή Λάσκαρη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στην αγαπημένη του Μαρινέλλα. Οι δύο καλλιτέχνιδες δεν αντιμετώπισαν πότε ανταγωνιστικά η μια την άλλη, καθώς διατηρούσαν έναν βαθύ σεβασμό αλλά και θαυμασμό για την φιλία που της κρατούσε ενωμένες. Άλλωστε, όπως αποδεικνύουν και τα δημοσιεύματα του Τύπου εκείνης της εποχής, επρόκειτο για δύο γυναίκες με αληθινά συναισθήματα, χωρίς θεατρισμούς και προσποιήσεις.

 

 

Την ειλικρινή αυτή σχέση απαθανάτισε ο φακός αρκετές φορές, με τον συλλέκτη σπάνιων ντοκουμέντων, Χρήστο Κωνσταντίνου, να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την δεκαετία του 1990, όπου άφησε εποχή. Στην φωτογραφία βλέπουμε τις δύο γυναίκες να κρατιούνται αγκαλιασμένες καθώς ανταλλάσουν ένα φιλί στο στόμα. Το ρετρό κλικ συνοδεύεται από την εξής λεζάντα και πηγή πληροφοριών:

 

 

“Οι δύο αγαπημένες καλλιτέχνιδες μπορεί να μην συνεργάστηκαν ποτέ σε κάποια ταινία η θεατρική παράσταση. Ωστόσο τους έδενε μια φιλία αρκετών ετών και κατά κάποιον τρόπο και ο Τόλης Βοσκόπουλος, αφού εκείνος το 1973 λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Ζωή Λάσκαρη ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Μαρινέλλα”.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!