Η Kendall Jenner επισκέφθηκε το Λούβρο ξυπόλητη και έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους

127

Η Kendall Jenner φωτογραφήθηκε ξυπόλητη στο Μουσείου του Λούβρου και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους followers. Τι αναφέρει το πρωτόκολλο και τα αρνητικά σχόλια στο Instagram.
Τις διακοπές της στην Ευρώπη απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Kendall Jenner, με ενδιάμεσους σταθμούς το Παρίσι και τις Σπέτσες.

Η Kendall Jenner φωτογραφήθηκε ξυπόλητη στο Μουσείου του Λούβρου και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους followers. Τι αναφέρει το πρωτόκολλο και τα αρνητικά σχόλια στο Instagram.
Τις διακοπές της στην Ευρώπη απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Kendall Jenner, με ενδιάμεσους σταθμούς το Παρίσι και τις Σπέτσες.

Πριν από λίγα 24ωρα το 28χρονο μοντέλο βρέθηκε στην Πόλη του Φωτός και πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες θέλησε να επισκεφθεί το διάσημο Μουσείο του Λούβρου το οποίο φιλοξενεί αμέτρητα έργα τέχνης σπουδαίων καλλιτεχνών.

Η North West έγινε 11 ετών & η Kim Kardashian το γιόρτασε με πίτσα και ταξίδι-έκπληξη στη Νέα Υόρκη

H νυχτερινή prive περιήγηση της Kendall Jenner στο Λούβρο έφερε αντιδράσεις
Το νεαρό top model ξεναγήθηκε ιδιωτικά στο Λούβρο αργά το βράδυ και περπάτησε ξυπόλυτο στους διαδρόμους του εμβληματικού μουσείου, ποζάροντας αργότερα στον φακό με φόντο διάσημους πίνακες.

Σε καρουζέλ φωτογραφιών που μοιράστηκε η Kendall Jenner στο Instagram την βλέπουμε να φορά ένα μαύρο, maxi φόρεμα και να περιπλανιέται ξυπόλητη στον χώρο.

 

«Το Λούβρο τα μεσάνυχτα», έγραψε η Kendall Jenner στη λεζάντα του post της.

Φωτογράφος φέρεται να είναι ο σύντροφός της, Bad Bunny. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση του και εθεάθησαν μαζί στη Γαλλική πρωτεύουσα όπου η Kendall Jenner περπάτησε στην πασαρέλα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

 

Έσπασε η Kendall το πρωτόκολλο; Τα αρνητικά σχόλια στο Instagram

Aρκετά έντονες ήταν οι αντιδράσεις για την ανορθόδοξη απόφαση του μοντέλου να ποζάρει ξυπόλητη στο Μουσείο του Λούβρου με πολλούς να την κατηγορούν για ασέβεια προς τον χώρο.

Ενώ οι επίσημοι κανόνες του Λούβρου δεν αναφέρουν τίποτα σχετικά με τη χρήση παπουτσιών στον χώρο η travel expert, Nicole Campoy Jackson, εξήγησε στο People ότι πιθανότατα πρόκειται για ένα άτυπο πρωτόκολλο.

«Είμαι βέβαιη ότι οι εργαζόμενοι στο Λούβρο τα έχουν δει όλα, δεδομένης της τεράστιας επισκεψιμότητας κάθε μέρα, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι συναντούν πολύ συχνά επισκέπτες χωρίς παπούτσια. Αυτό είναι περισσότερο ένας άγραφος κανόνας στο Λούβρο και γενικά στους περισσότερους εσωτερικούς δημόσιους χώρους. Ανεξάρτητα από το πρωτόκολλο υπάρχει ένα επίπεδο σεβασμού για ένα μέρος όπως το Λούβρο και την πλούσια ιστορία και τέχνη μέσα του που σνομπάρεται εδώ», δήλωσε η Jackson στο μέσο.

Οι θαυμαστές και οι followers της Kendall Jenner αντέδρασαν έντονα στην απόφασή της να ποζάρει ξυπόλητη στο Λούβρο με τα σχόλια να είναι αρκετά αιχμηρά.

sxolio1.jpg

«τραγικό»,«Γιατί να έχει κάποιος το δικαίωμα να το κάνει αυτό και να το προβάλλει κιόλας;», «Που είναι τα παπούτσια σου;», ήταν μόνο μερικά από τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια.

sxolio2.jpg

Πηγή κεντρικής: kendalljenner

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!