Παύλος Γλύξμπουργκ: Η ερωτική εξομολόγηση για τα 29 χρόνια γάμου με την Μαρί Σαντάλ – «Ακόμη αισθάνομαι…»

86

Οι τρυφερές αναρτήσεις τους και το εντυπωσιακό νυφικό που είχε φορέσει εκείνη

διαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, Δευτέρα 1 Ιουλίου, για την οικογένεια του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, καθώς το ζευγάρι είχε επέτειο γάμου. Έκλεισαν 29 χρόνια από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ο πρώτος θέλησε να κάνει μία σπάνια ερωτική εξομολόγηση για την καλή του μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι καθισμένοι σε σκαλιά και στην λεζάντα έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια για την σύζυγό του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσα του έχει προσφέρει και κυρίως για τα παιδιά τους.

Οι τρυφερές αναρτήσεις του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ για την επέτειο γάμου τους
«Σήμερα γιορτάζουμε 29 χρόνια ευτυχισμένου γάμου – σε ευχαριστώ για τα υπέροχα παιδιά μας και την ζωή μας. Ακόμη αισθάνομαι ακριβώς όπως αισθανόμουν την ημέρα που παντρευτήκαμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1985 στο Λονδίνο στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας της βρετανικής πρωτεύουσας, με χιλιάδες καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και βασιλικές οικογένειες από όλο τον κόσμο.

Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί από εκείνη την ημέρα είναι σπάνιες. 29 χρόνια μετά, όμως, ο οίκος που δημιούργησε το υπέρλαμπρο νυφικό της δεύτερης δημοσίευσε στο Instagram ένα πολύτιμο στιγμιότυπο του ζευγαριού. Πρόκειται για τον οίκο Valentino.

Παύλος φορούσε ένα γκρι κοστούμι, ενώ η καλή του ένα φόρεμα με δαντέλα στο στήθος, στα χέρια και στο τελείωμα που έφτανε πίσω μέχρι και την τεράστια ουρά. Το υπόλοιπο κομμάτι ήταν σατέν, ενώ πολύ ιδιαίτερο ήταν και το πέπλο της Μαρί Σαντάλ, η οποία τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο και φορούσε και τιάρα στο κεφάλι.

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!