Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Χέρι χέρι στα γραφικά στενά της Μυκόνου

63

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζει ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την Ιωάννα Σαρρή, με την οποία διατηρούν σχέση εδώ και δύο χρόνια περίπου.

Η σχέση του γνωστού τραγουδιστή με το μοντέλο προχώρησε πολύ γρήγορα, για αυτό και πλέον μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Σαρρή ακολουθεί τον καλλιτέχνη στα επαγγελματικά του ταξίδια.

Πρόσφατα ο Γιώργος Σαμπάνης και η αγαπημένη του έκαναν μια μίνι απόδραση στη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε χέρι χέρι στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ η Ιωάννα Σαρρή έκλεψε τις εντυπώσεις με την με τη σέξι εμφάνισή της.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μέσα από το Happy Day πως ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή προσπαθούν όσο μπορούν να προφυλάξουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας! Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ευχάριστο γεγονός, ωστόσο σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα «φωνάξουν» στον κόσμο πόσο ερωτευμένοι είναι και θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους με παπά και με κουμπάρο.

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!