Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό στην παραλία μετά την δεύτερη γέννα της

123

Πόζαρε αγκαλιά με το γιο της Βλάσση

 

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού πριν από περίπου ένα μήνα έγινε για δεύτερη φορά μανούλα. Η παρουσιάστρια – που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο – έχει αποκτήσει δυο γιους, τον Βλάση και τον νεογέννητο Βασίλη.

Φέτος λοιπόν είναι το πρώτο καλοκαίρι με τα δυο μωράκια της στο σπίτι. Βέβαια, από το πρόγραμμα της δεν λείπουν και οι βόλτες οικογενειακώς. Μπορεί ο μικρός της γιος να είναι νεογέννητος, ωστόσο, ο μεγάλος θέλει να κάνει βουτιές στη θάλασσα και να παίζει στην άμμο.

Η πρώτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό
Πριν μερικές ώρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό στην παραλία. Φορώντας ένα ολόσωμο, πόζαρε στον φακό αγκαλιά με τον μεγάλο της γιο, που όπως είδαμε έχει μεγαλώσει πολύ.

Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να χάσει αρκετά κιλά της εγκυμοσύνης της. Και στην πρώτη, λίγους μήνες μετά τον τοκετό, το σώμα της ήταν αγνώριστο. Αυτό βέβαια οφείλεται όχι μόνο στο σωματότυπο αλλά και στην καλή διατροφή και γυμναστική

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σώμα γέννα

 

Μερικές ώρες νωρίτερα είχε κάνει ακόμα μια ανάρτηση αγκαλιά με το γιο της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια της. Άλλωστε εκείνοι είναι ο λόγος που έχει πάρει την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση με σκοπό την ανατροφή των παιδιών της.

Λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους, ειδικά τώρα που ήρθε στην ζωή τους και ο μπέμπης που χρειάζεται φροντίδα.

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιος Βασίλης

 

Αυτός είναι ο μικρός της γιος

Η παρουσιάστριας μας έδειξε το μικρό της γιο όταν ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι ένα από τα “κλικ” που τράβηξε μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μπέμπη της, με τον χώρο να είναι γεμάτος μπλε μπαλόνια και δώρα.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!