Της «έφαγε» τη θέση η πιο σέξι αθλήτρια αλλά… έχασε

125

Κόντρα στο γερμανικό στίβο – Η δρομέας Luna Bulmahn, αντικαταστάθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την «πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου» Alica Schmidt, η οποία όμως δεν τα κατάφερε

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε δύο αθλήτριες του γερμανικού στίβου, που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Luna Bulmahn, αθλήτρια στη μικτή σκυταλοδρομία 4×400 μέτρων, αντέδρασε έξαλλα στην αντικατάστασή της από την Alica Schmidt, η οποία στο παρελθόν είχε χαρακτηριστεί ως «η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου».

Δεξιά η Luna Bulmahn και αριστερά η Alica Schmidt

Ωστόσο, οι Γερμανοί δεν ήταν καθόλου καλοί στη μικτή σκυταλοδρομία 4×400 μέτρων, με αποτέλεσμα να τερματίσουν έβδομοι.

Η Bulmahn παραπονέθηκε για την απόφαση αντικατάστασής της στο Instagram, γράφοντας: «Ναι, είμαι η δεύτερη ταχύτερη αθλήτρια των 400 μέτρων στα χαρτιά. Αλλά όχι, δεν ήμουν υποψήφια για τη μικτή σκυταλοδρομία».

Μετά τα τα παράπονά της, η Γερμανική Ένωση Στίβου (DLV) την απομάκρυνε από την ομάδα σκυταλοδρομίας γυναικών 4×400 μέτρων στο Παρίσι.

Ο φίλος της Bulmahn, Jean Paul Bredau, ο οποίος επίσης συμμετείχε στη γερμανική ομάδα στίβου, εξέφρασε  την αντίθεσή του για την αμφισβητούμενη επιλογή της ομοσπονδίας να μην επιλέξει την κοπέλα του, ενώ παραπονέθηκε ότι ο αποκλεισμός της επηρέασε την απόδοσή του.

Η Bulmahn, με τον φίλο της Jean Paul Bredau

Από την άλλη πλευρά η Γερμανίδα σταρ του στίβου Alica Schmidt ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα της και δήλωσε σχετικά:
«Λήφθηκαν μερικές αποφάσεις που δεν ενέκριναν όλοι. Η γερμανική ομοσπονδία το έκανε πολύ σαφές: οι τέσσερις πιο γρήγοροι τέσσερις έπρεπε να τρέξουν. Τελικά ελήφθη μια διαφορετική απόφαση».

Από την πλευρά της γερμανική ομοσπονδία αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας την Bulmahn, ωστόσο ο Bredau έλαβε άδεια να αγωνιστεί στον πρώτο γύρο των 400 μέτρων της Κυριακής, αφού ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλιά του.

Η ανακοίνωσή της ομοσπονδίας ανέφερε: «Η ενδεκάδα επελέγη με σκοπό να γίνει μια επιτυχημένη ομάδα μεικτής σκυταλοδρομίας. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το προπονητικό τιμ και εξηγήθηκε στους αθλητές. Με χρόνο 3:15.63 λεπτά, η γερμανική ομάδα μικτής σκυταλοδρομίας αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο την Παρασκευή στην έβδομη θέση. Ο Jean Paul Bredau ζήτησε συγγνώμη και θα αγωνιστεί στον ατομικό αγώνα 400 μέτρων την Κυριακή το απόγευμα. Η Luna Bulmahn δεν θα χρησιμοποιηθεί στη σκυταλοδρομία στο Παρίσι. Οι σκυταλοδρομίες είναι ομαδικό άθλημα. Οι αθλητές και οι προπονητές αποτελούν αυτήν την ομάδα. Η επιτυχία εξαρτάται από την καλή ομαδική εργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ όλων».

Τελικά Ο Bredau τερμάτισε τέταρτος στα 400μ και απέτυχε να περάσει στους ημιτελικούς.

Το ζευγάρι του στίβου δημοσιοποίησε το ειδύλλιό του πρόσφατα, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!