Ευρυδίκη: Έτσι είναι το κορμί της στα 56 της χωρίς ρετούς και με μπικίνι

280

Η Ευρυδίκη στα 56 της χρόνια έχει μία αξιοζήλευτη σιλουέτα!

Η τραγουδίστρια βρέθηκε με τον αγαπημένο της, Μπομ Κοτσιώνη στην Κρήτη για διακοπές και οι φωτογραφίες της με μαύρο μπικίνι είναι απίθανες.

Η τραγουδίστρια εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της καθώς δεν συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό στο προφίλ της στο Instagram. Η Ευρυδίκη έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα, αφού γυμνάζεται και τρέφεται υγιεινά.

Η τραγουδίστρια είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον όρο που έβαλε στον γάμο της με τον Μπόμπ: “Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει και τα σκοτάδια του; Αλλά η άμυνά μου, η προστασία μου είναι αυτό το χαμόγελο. Όταν δω ότι κάτι με παίρνει από κάτω, βάζω μουσική. Ένας είναι που με κάνει να χαμογελάω και είναι ο Έλβις Πρίσλεϊ. Είπα στον Μπομπ να χορέψουμε rock n’ roll, αυτός ήταν ο όρος μου. Έχει φοβερό χιούμορ, κάτι που δεν έχω εγώ. Εγώ δεν μπορώ να κάνω πλάκες, δεν το έχω. Αλλά ο Μπομπ είναι μάστερ σε αυτό…”

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τον αγαπημένο της αλλά και το μοναδικό στιγμιότυπο με μαύρο μπικίνι και… δεν θα πιστεύετε πως είναι το κορμί της στα 56 της χρόνια.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!