“Μπορείς να με συγχωρέσεις; Μη με κρίνεις για το παρελθόν”- Μετανιωμένη η μητέρα της Σιμόν Μπάιλς- Την εγκατέλειψε 6 ετών

205

Ο εθισμός της στα ναρκωτικά την οδήγησε στο να εγκαταλείψει τα παιδιά της. Ακόμα λαχταρά να επανορθώσει όμως…

Τέσσερις χιλιάδες μίλια και μια ζωή γεμάτη πληγές χωρίζουν τη Σάνον Μπάιλς και την κόρη της, Σιμόν. Το χρυσό κορίτσι της Αμερικής στην γυμναστική, η οποία έφυγε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με 4 μετάλλια. Η υπερηφάνεια για την κόρη της είναι μεγάλη, όπως μεγάλη είναι και η ελπίδα της 52χρονης να επικοινωνήσει μαζί της μία μέρα, ώστε να της ζητήσει συγχώρεση για το παρελθόν. Γι αυτό που όμως δεν μπορεί να αλλάξει, καθώς ο εθισμός της στα ναρκωτικά την οδήγησε στο να εγκαταλείψει τα παιδιά της.

 

 

“Ήταν δύσκολο να εγκαταλείψω τα παιδιά μου, αλλά έπρεπε να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω. Δεν μπορούσα να τα φροντίσω. Εξακολουθούσα να είμαι εθισμένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε να μπαινοβγαίνω από τη ζωή τους”.

Έτσι, η Σάνον δεν συμμετέχει στα σημαντικά γεγονότα της ζωής τους, όπως ήταν ο γάμος της Σιμόν πέρυσι με τον παίκτη του NFL, Τζόναθαν Όουενς.

“Θα ήθελα να επανορθώσω προσωπικά με τη Σιμόν – απλώς περιμένω αυτήν και τη (μικρότερη αδερφή της) Άντρια. Μιλάω με την Άντρια περισσότερο από ό,τι με τη Σιμόν. Θα της ζητούσα απλώς να με συγχωρέσει. Μπορούμε να προχωρήσουμε; Μην με κρίνετε για το παρελθόν μου. Ας προχωρήσουμε” είπε στο βρετανικό Μέσο και συμπλήρωσε: “Περιμένω την ευκαιρία, να μπορέσει να έρθει κοντά μου. Απλώς πρέπει να κάνω υπομονή”.

 

 

Η Σάνον έπρεπε να μάθει να έχει υπομονή από την ημέρα που άφησε τα παιδιά της, τα οποία υιοθέτησε ο πατέρας της, Ρόναλντ (75 ετών) και η σύζυγός του Νέλι, παίρνοντάς τα να ζήσουν μαζί τους στο Τέξας. Η Σιμόν τότε ήταν μόλις 6 ετών.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!