Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Μαζί ξανά μετά τον χωρισμό τους – Οι φωτογραφίες που τους “πρόδωσαν”

224

Κοινές διακοπές στον Άγιο Νικόλαο

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε ότι αυτό το ζευγάρι θα χωρίσει. Μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως αποφάσισαν- αθόρυβα και με τεράστια διακριτικότητα – να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

Η κόρη τους, ωστόσο, είναι αυτό που τους ενώνει και θα τους ενώνει πάντα και για χάρη τόσο αυτής όσο και των τόσων αναμνήσεων που έχουν αυτοί οι δυο, έχουν επιλέξει επίσης να κρατήσουν καλές σχέσεις. Τόσο καλές που εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνουν κοινές διακοπές στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο.

Μαζί στον Άγιο Νικόλαο Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου

 

Η γνωριμία ενώ είχαν σχέση, ο έρωτας και οι τελευταίες δηλώσεις τους πριν το χωρισμό

Flashback 16 χρόνια πίσω, το μακρινό 2008. Ο Γιάννης Αϊβάζης βρίσκεται στην Κύπρο για την παράσταση «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις την Παρασκευή» του Αλέξανδρου Ρήγα, και στο κενό ενδιάμεσα σε δύο παραστάσεις τον προσκαλούν να παραδώσει ένα βραβείο σε νικητές των Men of the year. Η Μαρία Κορινθίου κάθεται σε ένα τραπέζι με τον Ιωσήφ Μαρινάκη.

«Με κοιτάει ο Ιωσήφ, σηκώνεται, αγκαλιαζόμαστε και κάποια στιγμή γυρνάει μία τύπισσα και μου λέει “Γεια σου Γιάννη, τι κάνεις; Είμαι η Μαρία”. Ε αυτό ήταν… Ήταν κάτι ωραίο, κάτι μαγικό γενικά. Και η Μαρία είχε σχέση και εγώ είχα μία σχέση τότε, οπότε γυρίζοντας στην Αθήνα που βρεθήκαμε, απλά βγαίναμε, δεν έγινε απολύτως τίποτα, αλλά υπήρξε αυτή η έλξη, μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις με τα προσωπικά μας…», θα δηλώσει χρόνια αργότερα ο Γιάννης Αϊβάζης για τη σύζυγό του.

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης

Ο… παρ’ ολίγο χωρισμός για το Survivor-Παταγονία και η ασπίδα για το «Πρωινό»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι ένας από τους λόγους που δέχτηκε να παρουσιάσει το Survivor-Παταγονία ήταν η… απειλή που του έδωσε χαριτολογώντας η σύζυγός του. «Η Μαρία μόλις είχε γεννήσει και γι’ αυτό δεν ήθελα να το κάνω, δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της για 4-5 μήνες, γιατί περνούσε δύσκολα. Με απείλησε τότε, ότι αν δεν το κάνω θα χωρίσουμε! Ίσως πίστευε ότι είναι πολύ καλό για μένα, ήξερε ότι έχω περάσει κι εγώ δύσκολα δίπλα της», ανέφερε μεταξύ άλλων, ευγνωμονώντας τη που τον πίεσε να πει «ναι».

Στο μεσοδιάστημα θα συνεργαστούν στην εταιρεία παραγωγής AiKor Productions (από τα επίθετά τους), αλλά η τηλεοπτική συνεργασία δεν έρχεται τελικά. Η Μαρία Κορινθίου από την πλευρά της θα συμμετάσχει στο Πρωινό του ΑΝΤ1, θα αποχωρήσει με αρκετά υπονοούμενα, αλλά είναι χαρακτηριστικό πως μετά την πίεση που υπέστη τότε η σύζυγός του, ο Γιάννης Αϊβάζης δεν είχε διστάσει να υψώσει ασπίδα προστασίας για εκείνη και να δηλώσει ανοιχτά ότι της είπε κι εκείνος να αποχωρήσει.

 

 

«Υπήρξε στιγμή που της είπα “φύγε από εκεί”. Και πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό κάποια στιγμή, νομίζω ότι έχει τελειώσει, ο κόσμος έχει καταλάβει και είναι επώδυνο αυτό. Υπήρξαν στιγμές που της είπα “για να μην είσαι έτσι σταμάτα”. Και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν αξίζει να το συζητάμε. Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος. Δεν μ’ αρέσει η διάσταση που πήρε ότι η Μαρία έφυγε από το “Πρωινό”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο, μιλώντας για την προσωπική τους σχέση και τους τσακωμούς τους επισήμαινε πως μεταξύ τους υπάρχει πολλή αγάπη και αυτή είναι που υπερισχύει, επομένως οι εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ τους διαρκούν το πολύ 20 λεπτά και έπειτα το χαμόγελο ξαναβγαίνει στο πρόσωπό τους.

«Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον»

Σημειώνεται πως και η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει με λόγια αγάπης για τον Γιάννη Αϊβάζη, αναφερόμενη στην στήριξη και την κατανόηση που της παρέχει. «Θα αντιληφθεί ο ένας τον άλλον εάν κάτι δεν του “κουμπώνει”. Μιλάμε σαν ζευγάρι για αυτά. Εγώ προσωπικά, έχω ένα πολύ ανεπτυγμένο ένστικτο λόγω των τρικλοποδιών που έχω φάει στη ζωή μου, όσες πιο πολλές τρικλοποδιές φας, τόσο αναπτύσσεις το ένστικτό σου. Ξέρει ο Γιάννης ότι κινούμαι με το ένστικτο, ότι, όταν εγώ πω “όχι, ναι, τέλος και τελεία”, το εννοώ. Το ενδιάμεσο δεν υπάρχει, εμείς το δημιουργούμε γιατί παλεύουμε. Υπάρχει θέλω ή δεν θέλω… Και ο Γιάννης είναι έτσι σαν εμένα. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον αμέσως.

Όσον αφορά την κόρη τους, την 16χρονη Ισμήνη, σημείωνε: «Είναι σε μια ιδιαίτερη ηλικία που όλοι έχουμε περάσει, παρόλα αυτά επειδή σαν γονείς πρέπει να προσέχουμε, κάνουμε μια διαχείριση μεν αλλά δεν της κόβουμε τα φτερά, την αφήνουμε να πετάξει.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!