Τζένιφερ Άνιστον: Διακοπές στην Ελλάδα – Καταστροφές μεγατόνων στο νησί που βρίσκεται από ακραίες καιρικές συνθήκες

209

Το έχει πλήξει ήδη η κακοκαιρία που θα σαρώσει σε λίγες ώρες όλη την χώρα

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Τζένιφερ Άνιστον έχει αναφερθεί δημόσια στην ελληνική καταγωγή της, δηλώνοντας υπερήφανη για τις ρίζες της. Ο πατέρας της, Τζον Άνιστον (που έφυγε από την ζωή πριν δυο χρόνια) είχε καταγωγή από τα Χανιά ενώ νονός της ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τelly Savalas.

Η λατρεία της, λοιπόν, για την χώρα μας είναι μεγάλη και πριν λίγες ημέρες την επισκέφθηκε για να δει τι πάει να πει… greek summer! Η αγαπημένη Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια ταξίδεψε ως την μαγευτική Κέρκυρα όπου πέρασε χαλαρές στιγμές με τους φίλους της.

Ο γνωστός μάνατζερ Μάριος Παπαδάτος κοινοποίησε στο προφίλ του ένα στιγμιότυπο με την Τζένιφερ Άνιστον να πίνει σφηνάκια σε γνωστό μπαρ του νησιού.

Η κακοκαιρία σαρώνει τις τελευταίες ώρες το νησί της Κέρκυρας
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Corfu TV News, η κακοκαιρία που έχει αρχίσει να χτυπά σιγά σιγά την χώρα μας έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στο νησί. Πιο συγκεκριμένα πλημμύρισε πάλι η περιοχή της Σπηλιάς, μετά την έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας, στην Κέρκυρα. Αν και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ άμεσα έσπευσαν στο σημείο τα φρεάτια δεν μπορούσαν να απορροφήσουν το νερό.

 

Tαυτόχρονα, φωτιά σε δέντρο στους Αυλιώτες ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας. Συμφωνα με πληροφορίες η φωτιά οφείλεται σε κεραυνό. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας από το κλιμάκιο Θιναλίων.

Επίσης, χωρίς ρεύμα έμεινε από τις 8 το πρωί το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας. Σύμφωνα με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή οφείλεται σε κεραυνό, ενώ οι εργασίες αποκατάστασης για την επαναρευματοδότηση της πόλης άρχισαν αμέσως.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!