Σάλος με το Νίκο Παππά: «Καλό ψόφο σε ό,τι αγαπάς» – Στη δημοσιότητα μηνύματα που έστειλε σε αστυνομικό!

347

«Μην έρθω στη Θεσσαλονίκη και σε τελειώσω, σκουπίδι» – Τη διαγραφή του ζητάει ο Π. Μαρινάκης

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί από τις ύβρεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, κατά αστυνομικών. Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής φέρεται να έστειλε μηνύματα στα οποία αναφέρεται στους αστυνομικούς με απαξιωτικό τρόπο, αποκαλώντας μάλιστα έναν εξ αυτών «μπατσάκο μου», όπως φαίνεται σε φωτογραφίες της ανταλλαγής μηνυμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας.

 

 

Σε ηχητικό, δε, που έστειλε στη συνέχεια στον αστυνομικό με τον οποίο είχε τη διαδικτυακή διαφωνία, ακούγεται ο Νίκος Παππάς να του λέει: «Μην έρθω στη Θεσσαλονίκη και σε τελειώσω, σκουπίδι. Καλό ψόφο σε ό,τι αγαπάς».

Την καταδίκη της για τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο φέρεται να απευθύνεται σε αστυνομικούς, εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, ενώ ακολούθησε ανακοίνωση από την ΝΔ ζητώντας την αποπομπή του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση του Ν. Παππά

Απάντηση έδωσε ο Νίκος Παππάς τόσο στη ΝΔ, όσο και στην Ένωση Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ, ανεβάζοντας ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να αλλάξει ατζέντα μετά τις πυρκαγιές, αλλά και τονίζοντας ότι σέβεται τα σώματα ασφαλείας, όμως έχει το δικαίωμα να απαντά στο ύφος που αυτός επιλέγει σε «ακροδεξιά τρολ», όπως τα χαρακτήρισε.
Αναλυτικά, η απάντηση του Ν. Παππά έχει ως εξής:
«Καλησπέρα. Βλέποντας την κυβέρνηση της συμφοράς να έχει τόσο άμεσα αντανακλαστικά σε μια προσπάθεια μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και αλλαγής της ατζέντας, βέβαια, από τις πυρκαγιές, και βγάζοντας ανακοίνωση εναντίον μου, αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερο να είχε την ίδια αμεσότητα την προηγούμενη εβδομάδα που σχεδόν κάηκε η μισή Αττική; Τέλος πάντων.
Από εκεί και πέρα σέβομαι και αναγνωρίζω τα σώματα ασφαλείας το γνωρίζουν και οι ίδιοι σε κατ ΄ ιδίαν συζητήσεις που έχουμε κάνει. Αλλά δεν δέχομαι από κανένα ακροδεξιό τρολ, από κανένα φασιστάκο να με απειλεί και να προσβάλει εμένα και την οικογένειά μου. Θα απαντάω πάντα στο ίδιο ύφος δεν αναιρεί η θέση του ευρωβουλευτή που έχω, τις αξίες και την προσωπικότητά μου. Καλό θα ήταν εκεί στο Μαξίμου να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα ο κόσμος καίγεται, πεθαίνει, μένει στο δρόμο και εσείς πετάτε χαρταετό».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!