Βασιλιάς Κάρολος: Πολλά συγχαρητήρια – Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει από ποιο είδος καρκίνου πάσχει

2135

Τι κι αν έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του η μάχη που δίνει για την ζωή του συνεχίζεται και πραγματικά μόνο εκείνος ξέρει τι περνά. Μια είναι η ερώτηση που βασανίζει ωστόσο τον λαό: Τι είδους θεραπεία έχει λάβει, γιατί δεν έχει χάσει τα μαλλιά του και τι είδους καρκίνο έχει καταπολεμήσει; Από την αρχή της περιπέτειας υγείας του Βασιλιά Κάρολου, ά

ημαντικό.

Η Sun επικαλούμενη πηγή, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει: «Σκοπός του είναι να προσεγγίσει και να αγκαλιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο. Όσο πιο συγκεκριμένος είσαι τόσο λιγότερους ανθρώπους μπορείς να εμπλέξεις και να υποστηρίξεις», ενώ σχετικά με το γεγονός ότι από τις θεραπείες δεν έχουν πέσει τα μαλλιά του γράφει:

«Δεν είναι πρωτοποριακή σε καμία περίπτωση, καθώς είναι διαθέσιμη για κάθε καρκινοπαθή. Οι θεραπείες είναι ιδιαίτερα εξελιγμένες με τρόπους που οι προηγούμενες θεραπείες δεν ήταν».

Πόσους μήνες ζωής έχει ο Βασιλιάς Κάρολος
Ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν ο Βασιλιάς Κάρολος

διαγνώστηκε με μια επιθετική – σύμφωνα με τα βρετ

Η κηδεία του Βασιλιά Κάρολου
Η κηδεία του βασιλιά Κάρολου, θα μοιάζει με αυτή της Ελισάβετ (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες), που ονομάστηκε «Επιχείρηση London Bridge». Καθώς ο καρκίνος του εξελίσσεται, μέλη της βασιλικής οικογένειας λένε στο In Touch ότι «τα τελικά σχέδια ανάπαυσης του Καρόλου έχουν έγκαιρη προτεραιότητα».

«Είναι μια αρκετά συνηθισμένη διαδικασία για τους βασιλιάδες, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου είναι υψίστης προτεραιότητας», λέει πηγή στο περιοδικό, υποστηρίζοντας ότι «ορισμένοι αυλικοί εκτιμούν πως ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος απ’ ό,τι φαντάζονταν».

ανικά δημοσιεύματα – μορφή καρκίνου. Από τότε ξεκίνησαν οι διάφορες φημολογίες για τα χειρότερα…

Μια από αυτές, μάλιστα, δημοσιεύθηκε αυτή τη φορά στο περιοδικό In Touch και κάνει λόγο για καρκίνο στο πάγκρεας με τον βασιλιά «να έχει δύο χρόνια ζωής» ενώ όπως μεταδίδει, τα σχέδια για την κηδεία του ετοιμάζονται.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!