Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Έγινε Ξανθιά

84

Η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε πρώτα ένα βίντεο που έκοψε τα μαλλιά της και έπειτα έγινε… ξανθιά – Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία προβολής

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο να ασχολείται μαζί της. Είτε αυτό συμβαίνει μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, είτε από την σειρά στο Netflix «Είμαι η Τζορτζίνα» στην οποία μιλά για την ζωή και την καθημερινότητά της. Μια σειρά που προσομοιάζει τις «Καρντάσιανς» χωρίς φυσικά το οικογενειακό δράμα. Πολλοί λένε τώρα ότι η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν, μετά την φωτογράφηση για την 3η σεζόν της σειράς της στην γνωστή πλατφόρμα.

Αφού έκανε αίσθηση με τις δύο πρώτες σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «I Am Georgina», τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται και πάλι πάνω της, καθώς ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν. Το promo για την τρίτη σεζόν ήταν τόσο εντυπωσιακό που κατάφερε να φέρει πανικό με πάνω από 1 εκατομμύρια likes στο Instagram.

 

Η Ροντρίγκεζ, γνωστή για τον λαμπερό τρόπο ζωής της, τάραξε τους εκατομμύρια ακολούθους της με ένα σύντομο κλιπ, ντυμένη με ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα. Αν και δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, η λεζάντα «Πόσα συναισθήματα!» έχει κάνει τους θαυμαστές της να ανυπομονούν

 

georgina-1
georgina-2
georgina-3

Φυσικά, τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη νέα της εμφάνιση. Η 27χρονη Ισπανίδα έκανε μια πλήρης μετάλλαξη στην εμφάνισή της καθώς άφησε το μελαχρινό λουκ, για το ξανθό.

 

Η Ροντρίγκεζ είχε υπονοοήσει την αλλαγή στην εμφάνισή της με ένα βίντεο στο TikTok πριν μερικές ημέρες. Στο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η αγαπημένη του Πορτογάλου σταρ κόβει την κοτσίδα της και την πετάει στην θάλασσα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!