Δάνης Κατρανίδης: «Επιθυμία του ήταν…» – Η ανακοίνωση για την κηδεία του

116

Τι ζητά η οικογένειά του

Ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, σε ηλικία 75 ετών. Η οικογένειά του, οι φίλοι και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να το πιστέψουν και βιώνουν ανείπωτο πόνο έκτοτε.

Το τελευταίο “αντίο” θα κληθούν να του πουν σε λίγες ημέρες σύμφωνα με ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Instagram, κατά την οποία αποκαλύπτεται και η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία του. Ζητούν αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να στηρίξουν δύο οργανισμούς που στόχο έχουν να βοηθούν τους ηθοποιούς.

Η ανακοίνωση για την κηδεία και την επιθυμία του Δάνη Κατρανίδη
«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας ηθοποιού – εκλεκτού συναδέλφου και φίλου Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ – Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879) και το Σπίτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132)», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Σε ανακοίνωση της Μαρκέλλας Καζαμία στο Facebook, μάλιστα, αναφέρεται πως αυτή ήταν και η δική του επιθυμία, την οποία τα αγαπημένα του πρόσωπα κάνουν πράξη. «Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Επιθυμία του ήταν, αντί στεφάνων; να ενισχυθεί το Σπίτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132) και το ΤΑΣΕΗ – Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879)», σημειώνει.

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου είχε μιλήσει για τα γυρίσματα της ταινίας «Ταξίδι στα αστέρια», όπου υποδύθηκε τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Κάναμε μία ταινία κι είχαμε γυρίσματα μέχρι και την παραμονή και της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων με σκηνοθέτη τον Χρήστο Δήμα. Θα υποδυθώ τον Παύλο Γιαννακόπουλο και με αφορμή τα 100 χρόνια του μπάσκετ στην ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ από τα χρόνια που ανέλαβε μαζί με τον αδερφό του, Θανάση, τον Παναθηναϊκό», είχε πει τότε ο Δάνης Κατρανίδης στις κάμερες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!