Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Δεν λες τίποτα, ρε φίλε; Τα μαθαίνουμε από τα δελτία Τύπου;» – Αποκάλυψε τα ευχάριστα για την Ανθή Βούλγαρη

173

Τι συνέβη;

Η Ανθή Βούλγαρη, την περασμένη σεζόν, πραγματοποίησε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο αναδείκνυε τις άγνωστες πτυχές της τραγωδίας που στέρησε τη ζωή σε 57 ψυχές στα Τέμπη, με μαρτυρίες και εξομολογήσεις από τις οικογένειες των θυμάτων, τους διασώστες, αλλά και τους πραγματογνώμονες – δείτε εδώ τι αποφασίστηκε για τον σταθμάρχη.

Αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ώρες, μέσα από δελτίο Τύπου, πως αυτό σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στο Netflix. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, δεν είχε μιλήσει για το γεγονός αυτό και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος το έμαθε και εκείνος από το δελτίο, κάτι για το οποίο την ρώτησε, αιφνιδιάζοντάς τη, στον αέρα της εκπομπής τους, Κοινωνία Ώρα Mega, το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου.

Το σχόλιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για το ντοκιμαντέρ της Ανθής Βούλγαρη
«Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Εχθές στην εφημερίδα μας ήρθε ένα δελτίο Τύπου από το MEGA. Τα ντοκιμαντέρ που έκανες μπήκαν στο Netflix;», ρώτησε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Ναι, μπήκαν στο Netflix και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Πραγματικά, είμαι χαρούμενη γιατί θα έχει τη δυνατότητα περισσότερος κόσμος να το δει και στην Ελλάδα και στην Κύπρο στις 10 Σεπτεμβρίου», απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.

«Μπράβο, ρε συ. Δεν λες τίποτα, ρε φίλε; Τα μαθαίνουμε από τα δελτία Τύπου;», σχολίασε τότε εκείνος, με την ίδια να εξηγεί:

«Είναι στα προσεχώς. Βάλτε μία υπενθύμιση. Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί η υπόσχεση που είχαμε δώσει στους γονείς, όταν ξεκινήσαμε, ήταν ότι θέλαμε να κάνουμε κάτι για να μείνει και να το δει όσο πιο πολύς κόσμος γίνεται. Ευχαριστώ πάρα πολύ και όλη την ομάδα που δουλέψαμε – ξέρεις με πόση αγάπη το κάναμε – αλλά και όλο το MEGA και φυσικά τον κύριο Μαρινάκη που το προτείναμε, είπε αμέσως ναι και έφτασε αυτή η δουλειά εδώ που έφτασε. Αν δεν κάνω λάθος, είναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που μπαίνει στο Netflix», τόνισε η Ανθή Βούλγαρη στη συνέχεια.

«Θα φέρεις τίποτα να κεράσεις;», τη ρώτησε στη συνέχεια με χιούμορ ο παρουσιαστής και εκείνη δήλωσε: «Θα φέρω 10 Σεπτεμβρίου».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!