Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Σπύρος Σούλης: Στους δρόμου της Νέας Υόρκης με το καροτσάκι στα χέρια

16558

Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο γνωστός αρχιτέκτονας και διακοσμητής, Σπύρος Σούλης, αποφάσισε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού καλοκαιριού στο εξωτερικό. Από Κολομβία έως Νέα Υόρκη, οι φωτογραφίες του κατέκλυσαν το instagram αλλά μια από αυτές ήταν που μονοπώλησε αρκετά το ενδιαφέρον των διαδικτυακών του φίλων και έλαβε πληθώρα σχολίων από κάτω τύπου «Έγινες πατέρας? Τι όμορφα! Η ζωή σου θα αλλάξει τόσο πολύ και τόσο γρήγορα. Θα αναρωτιέσαι πως ζούσες πριν! Και αυτό είναι ένα δώρο που φέρνουν τα παιδιά ❤️ καλά να περνάτε. Ζηλεύουμε λιγάκι με το όμορφο ταξίδι».

Ένα καρότσι φέρνει άραγε την ευτυχία; Αν ρωτούσατε τον Σπύρο Σούλη θα σας έλεγε “ναι” αφού το πρόσωπό του λάμπει από χαρά σε φωτογραφίες που ανήρτησε από τους δρόμους της Νέας Υόρκης όπου κρατά ένα μωρό μέσα σε ένα καρότσι!

Η τρυφερή ανάρτηση του Σπύρου Σούλη
«Απολαυστική χαλαρή βόλτα για καφέ στην Upper East Side του Manhattan όλοι παρέα, και μετά συνεχίσαμε στο Central Park για ένα πικ νικ. Αγαπημένοι φίλοι, είχαμε μουσική, φαγητά, ποτά, τραγούδια (το φάλτσο πήγε σύννεφο!) πολύ κέφι και ακόμα περισσότερη αγάπη. Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε;

Οι μικρές, καθημερινές στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους είναι αυτές που μας γεμίζουν με ευτυχία. Για αυτές ζούμε – τις μικρές, αλλά τεράστιες στιγμές που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά πιο δυνατά.

Σας στέλνω την αγάπη μου και εύχομαι να βρείτε κι εσείς αυτές τις μαγικές μικρές αλλά πολύτιμες στιγμές στη δική σας καθημερινότητα αυτό το Σαββατοκύριακο.

(και σαν να σας έγραφα γράμμα…)
Με πολλή αγάπη,
Σπύρος», έγραψε χαρακτηριστικά στο carousel ποστ που έκανε που αν παρατηρήσετε καλύτερα όλες τις φωτογραφίες θα διαπιστώσετε πως έχει και μια που φοράει ένα μπλε καπέλο που γράφει επάνω dad, δηλαδή “Μπαμπάς”.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!