Η Κέιτ Μίντλετον, το μικρό «ατύχημα» στα ψώνια & η… αμηχανία που ένιωσαν τα παιδιά της δημόσια!

237

Τα πριγκιπόπουλα Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις επιστρέφουν στο Lambrook School μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Balmoral, όπου πέρασαν χρόνο με τους συγγενείς τους.
Η Κέιτ Μίντλετον, γνωστή για την οργάνωση, κάθε χρόνο φροντίζει τα παιδιά της να έχουν τις σωστές στολές και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την έναρξη του σχολείου. Ωστόσο, το 2018, έκανε ένα μικρό λάθος που προκάλεσε… αμηχανία.

Συγκεκριμένα, εθεάθη με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ να ψωνίζουν παπούτσια στο πολυκατάστημα Peter Jones στο Λονδίνο.

Τα παιδιά φορούσαν καλοκαιρινά σανδάλια και, όταν ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν τα αθλητικά τους παπούτσια, η Κέιτ Μίντλετον συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει να φέρει μαζί της τις κάλτσες τους, κάτι που κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Χωρίς κάλτσες, ήταν αδύνατο να βρουν το σωστό νούμερο παπουτσιών, κι έτσι δανείστηκαν κάλτσες από το πολυκατάστημα.

prince-william-and-kate-middleton-10th-anniversary-shutterstock-0421-2000-2ccbf6378ee44fe98f47bd8578102ecb.jpg

Η Κέιτ, Μίντλετον με την χαρακτηριστική της απλότητα, αντιμετώπισε το λάθος της με χιούμορ, παραδεχόμενη ότι ξέχασε τελείως να φέρει τις κάλτσες.

Τα πριγκιπόπουλα φόρεσαν τις δανεικές κάλτσες, δοκίμασαν τα παπούτσια τους και το θέμα λύθηκε γρήγορα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και οι πιο οργανωμένοι γονείς μπορούν να κάνουν μικρά λάθη!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!