Ιωάννα Τούνη: H έκπληξη που της έκανε ο Πάρης πρωί πρωί

245

Δεν πήγε καλά αυτό…

Δεν ξεκίνησε πολύ καλά η ημέρα για την Ιωάννα Τούνη, με τον Πάρη να της κάνει μια έκπληξη πρωί πρωί στην κούνια του. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγα λεπτά.

Ο γιος της λέρωσε την κούνια του με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να ξεκινήσει το πρόγραμμα της ημέρας της, αφού στα ξαφνικά έπρεπε εκτός από τον να τον πλύνει, να καθαρίσει και την κούνια του.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον Πάρη
Η Ιωάννα Τούνη είχε να πάει γυμναστήριο μαζί με τον μικρό της γιο, ωστόσο όπως ενημέρωσε τον personal trainer και φίλο της θα καθυστερούσε, στέλνοντας του φωτογραφία από την… κούνια.

Βέβαια, από την άλλη και η Ιωάννα έχει μια έκπληξη για τον Πάρη, αφού σύντομα θα γνωρίσει την.. πνευματική του αδερφή

 

Ιωάννα Τούνη γιος Πάρης

 

Η απορία για τις εργαζόμενες μαμάδες

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Τούνη μαζί με το γιο της, ενώ κοντά τους βρέθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η επιχειρηματίας επέστρεψε στο σπίτι της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το Σάββατο 31/7 λοιπόν, ξύπνησε νωρίς – όπως πάντα κάνει άλλωστε – ώστε να προλάβει το γιο της πριν ξυπνήσει και εκείνος, ώστε να καθαρίσει το σπίτι. Έχοντας βάλει ξυπνητήρι και βάλει τη μάσκα της, ξεκίνησε την καθαριότητα.

Πριν ξεκινήσει όμως, είχε μια απορία πως καταφέρνουν οι μαμάδες που εργάζονται να τα βγάζουν πέρα με δουλειά, καθάρισμα σπιτιού, μαγείρεμα αλλά και να έχουν και προσωπική ζωή.

«Έχω απορία πώς καταφέρνουν εργαζόμενες μαμάδες να προλαβαίνουν δουλειά, καθαριότητα, μαγείρεμα παιδιά και προσωπική ζωή; Εγώ έχω γίνει κολλητή με τους delivery πλέον και δε μαγειρεύω σχεδόν ποτέ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτηση της με την σφουγγαρίστρα στο χέρι.

 

Ιωάννα Τούνη σπίτι Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!