Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά των celebrities, οι ευχές & οι φώτο με τις σχολικές τσάντες

126

Οι celebrities γονείς γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες με τα παιδιά τους να πηγαίνουν πρώτη μέρα στο σχολείο και να τους εύχονται «καλή σχολική χρονιά»!
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε για όλους τους μαθητές, με το πρώτο κουδούνι να χτυπά…

Οι γονείς ετοίμασαν τις σχολικές τσάντες των παιδιών τους και κάποιοι τα συνόδευσαν στο σχολείο για τον αγιασμό.

Οι celebrities γονείς καμάρωσαν τα παιδιά τους στην πρώτη μέρα στο σχολείο και δημοσίευσαν φωτογραφίες.

Ο Γιάννης Βαρδής δημοσίευσε φωτογραφία του γιου και της κόρης του στην πρώτη τους ημέρα στο σχολείο γράφοντας «Καλή πρόοδο. Καλή αρχή. Καλή σχολική χρονιά».

giannis_bardis_paidia.jpg

Η Εύα Τσιμιτσέλη τελειώνει φέτος το Δημοτικό και η μαμά της, Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με τη λιλά τσάντα της και ευχήθηκε: «Η ΣΤ´ τάξη μόλις ξεκίνησε για μας εδώ. Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς. Καλή δύναμη και στους γονείς»

 

 

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου ξεκίνησε στο νηπιαγωγείο και συγκινημένη η τραγουδίστρια έγραψε: «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο για το μικρό μας αστέρι. Στα νήπια πια…! Αχ πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος…Σε καμαρώνουμε, γεμάτοι υπερηφάνεια και συγκίνηση, καθώς κάνεις τα πρώτα σου βήματα σε αυτή τη νέα περιπέτεια. Να έχεις μια μαγική σχολική χρονιά, μικρή μας».

Η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου, Μαρία Ροζάρια Τσιρίλο πηγαίνει στο Γυμνάσιο.

elena_asimakopoulou_paidi.jpg

Η Δούκισσα Νομικού απαθανάτισε τα παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία την ώρα που έφευγαν από το σπίτι για το σχολείο τους για τον αγιασμό!

nomikou1.jpg

Η Δούκισσα Νομικού απαθανάτισε τα παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία την ώρα που έφευγαν από το σπίτι για το σχολείο τους για τον αγιασμό!ο

xraniotis1.jpg

Η Φελίσια Λαπάτη συνόδευσε τον γιο της στο σχολείο: «Πρώτη ημέρα που δεν φεύγω από το χάραμα. Πρώτη ημέρα που πάω εγώ το γιο μου στο σχολείο. Τελευταία χρονιά που ο Μάξιμος πάει νηπιαγωγείο. Τελευταία χρονιά που δεν θα είναι παιδί δημοτικού. Τα συνειδητοποίησα όλα αυτά εχθές κι έκλαιγα μου λες και οι ορμόνες κάνανε πάρτυ έκπληξη».

1726043908022-143595203-felisia_lapati_paidi.jpg

Η Αγγελική Ηλιάδη πήγε τον μικρό Βασίλη στο σχολείο

aggeliki_iliadi_paidi.jpg

Η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης της Θάλειας και έγραψε: «Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά! Εύχομαι αυτά που θα μάθουν, που θα ζήσουν, που θα αποκομίσουν να τους είναι χρήσιμα στο δικό τους μονοπάτι ζωής και ευτυχίας. Δάσκαλοι να έχετε δύναμη και όρεξη σε αυτόν τον τεράστιο ρόλο του παιδαγωγού που αναλαμβάνετε. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικώς! Γονείς, πάμε δυνατά και υποστηρικτικά σε ότι μπορούμε κι ακόμη παραπέρα».

zeta_douka_kori.jpg

Η κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη πηγαίνει στην Πρώτη Γυμνασίου και συγκινημένη έγραψε στο instagram: «Ίδια φωτογραφία, ίδιο σημείο ίδια μέρα….από τριών χρόνων…..και έφτασες δώδεκα πια….Σου κρατούσα το χέρι τότε και τώρα μου το κρατάς εσύ…με πέρασες στο ύψος στην νόηση και στην ψυχή…είσαι όλο και καλύτερη στο να βρίσκεις τον δρόμος σου χωρίς εμάς δίπλα… και μου κόβεις την ανάσα…Άγγελε μου καλή σχολική χρονιά!

Καλή Πρώτη Γυμνασίου…Σε λατρεύω! Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά…και ας προσευχηθούμε όπως ο καθένας ξέρει και μπορεί…ώστε κάποια στιγμή σύντομα να μην υπάρχουν παιδιά που να μην μπορούν να πάνε σχολείο….να επιτρέπεται σε όλα…να έχουν όλα την δυνατότητα πρόσβασης στην γνώση…κορίτσια και αγόρια…ισότιμα…σε όλον τον κόσμο…γιατί τα παιδιά είναι η ελπιδα…».

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!