Έλενα Κρεμλίδου: Το νέο της κούρεμα είναι η απόλυτη σικ αίσθηση του φθινοπώρου

85

Η Mariposa όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Μια δραστική αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή στους θαυμαστές της ως Mariposa, επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε στο εξοχικό σπίτι των γονιών της στην Χαλκιδική (δείτε εδώ βίντεο από το εξοχικό της).

“Ένα λουκ απόλυτης μεταμόρφωσης! Δείτε καθώς μεταμορφώνουμε αυτή την όμορφη κοπέλα και κόβουμε τα μακριά μαλλιά της σε ένα σικ καρέ, που ταιριάζει τέλεια με το στιλ της. Ένα νέο κούρεμα και βάψιμο μπορούν να κάνουν θαύματα – όχι μόνο για την εμφάνισή σας, αλλά και για την αυτοπεποίθησή σας. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια τολμηρή αλλαγή, προκειμένου να αποκαλύψετε την πιο γοητευτική εκδοχή του εαυτού σας. Ετοιμαστείτε για τη στιγμή που θα κάνετε αυτή την μεγάλη αλλαγή.“, γράφει ο Σταύρος Λιάρος στην λεζάντα του Instagram.

Δείτε το νέο λουκ της Έλενας Κρεμλίδου

 

kremlidou
Άραγε ο κομμωτής μιλάει γενικά, ή μήπως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που η Έλενα Κρεμλίδου θα ήθελε μια αλλαγή για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της; Κανείς εκτός από την ίδια δε μπορεί να το γνωρίζει αυτό, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι το νέο κούρεμα της πάει πολύ.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!