Ιωάννα Τούνη: «Ένα τεράστιο λάθος που νιώθω πως κάνουμε εμείς οι άνθρωποι είναι…» – Η συμβουλή στα νέα παιδιά

82

«Δεν μου αρέσει που οι μικρότερες ηλικίες βαρυγκομάτε»

Μπορεί να καθυστέρησε μια ημέρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τρεξίματος με το γιο της, Πάρη, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά και να δώσει την συμβουλή της στα παιδιά που ξεκίνησαν σχολείο.

Η επιχειρηματίας σχολίασε πως τα νέα παιδιά βαρυγκομούν όταν ξεκινάει το σχολείο και πάντα περιμένουν και βιάζονται να έρθει το κάτι άλλο με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν αυτό που ζουν τώρα.

Η συμβουλή της Ιωάννας Τούνη
«Άνοιξαν χθες τα σχολεία και εγώ η γαϊδούρα δεν είπα ένα “καλή αρχή”. Καλή αρχή στα παιδιά, καλή αρχή στους γονείς, καλό κουράγιο. Να πω κάτι; Δεν μου αρέσει που οι μικρότερες ηλικίες βαρυγκομάτε και λέτε “ωχ ανοίγουν τα σχολεία” και ποιος και τι. Ένα τεράστιο λάθος που νιώθω πως κάνουμε γενικά εμείς οι άνθρωποι είναι ότι πάντα βιαζόμαστε για να έρθει το κάτι άλλο. Δηλαδή, είμαστε στο δημοτικό και λέμε άντε να πάω στο γυμνάσιο δεν μπορώ άλλο. Μετά άντε να τελειώσουν οι πανελλήνιες. Άντε να τελειώσει το πανεπιστήμιο να τελειώσει η σχολή. νη
«Άνοιξαν χθες τα σχολεία και εγώ η γαϊδούρα δεν είπα ένα “καλή αρχή”. Καλή αρχή στα παιδιά, καλή αρχή στους γονείς, καλό κουράγιο. Να πω κάτι; Δεν μου αρέσει που οι μικρότερες ηλικίες βαρυγκομάτε και λέτε “ωχ ανοίγουν τα σχολεία” και ποιος και τι. Ένα τεράστιο λάθος που νιώθω πως κάνουμε γενικά εμείς οι άνθρωποι είναι ότι πάντα βιαζόμαστε για να έρθει το κάτι άλλο. Δηλαδή, είμαστε στο δημοτικό και λέμε άντε να πάω στο γυμνάσιο δεν μπορώ άλλο. Μετά άντε να τελειώσουν οι πανελλήνιες. Άντε να τελειώσει το πανεπιστήμιο να τελειώσει η σχολή.

Και κάπως όλο περιμένουμε το κάτι επόμενο και δεν απολαμβάνουμε το τώρα που είναι τόσο όμορφο. Οπότε η πολύ κλισέ γιαγιδίστικη πλέον συμβουλή – γιατί μεγάλωσα εγώ εντάξει δεν πειράζει – αλήθεια να απολαμβάνετε το τώρα, πράγματα χαζά τα οποία νομίζετε ότι τώρα σαν ενοχλούνε αύριο μεθαύριο θα σας λείπουν αφόρητα. Το σχολείο είναι τέλειο, αυτό ήθελα να σας πω», είπε στο βίντεο της η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!