Marseaux: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Η απώλεια των κιλών και η εξομολόγηση

80

Μεγάλη η αλλαγή στη εμφάνιση της Marseaux.
Η τραγουδίστρια που έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, το βράδυ της Δευτέρας (9-09) ανέβηκε στη σκηνή της επετειακής συναυλίας των Μελισσών στην Πλατεία Νερού και ενθουσίασε άπαντες με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Αυτό που παρατήσαμε ήταν η αλλαγή στην εικόνα της καθώς φαίνεται η μεγάλη απώλεια των κιλών.

IMG_2937.jpg
2995985

Η ίδια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Άννα Μαρία Βέλλη είχε αναφερθεί στη κακή σχέση της με το φαγητό και πώς κατάφερε να το διαχειριστεί.

Δες τις φωτογραφίες

 

«Γενικά είχα μία κακή σχέση με το φαγητό από μικρή, έτρωγα συναισθηματικά. Στεναχωρήθηκα; Θα φάω. Έκανα κάτι πάρα πολύ καλό; Η επιβράβευσή μου ήταν να φάω, ας πούμε, τρία μπέργκερ. Είχα συνδέσει τα πάντα με το φαγητό. Το φαγητό είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, δοκιμάζω διαφορετικές κουζίνες και μου αρέσει αλλά τότε ένιωθα ότι μου κάνω κακό. Έτρωγα τόσο πολύ κάποιες φορές που έκανα εμετούς, είχα βουλιμικά επεισόδια. Ξερνούσα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το φούσκωμα…

Είχα επεισόδια. Μπορεί ένα καλοκαίρι να περνούσα κάτι τέτοιο, μετά τον χειμώνα να έφευγε κάπως και μετά να ξαναρχόταν. Μετά τον χαμό της μαμάς μου και τη δεύτερη καραντίνα όμως, εκεί ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό και έφτασα και τα περισσότερα κιλά μου. Το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία στα 17. Έπρεπε να λύσω και το θέμα του φαγητού, να το δω με μία άλλη ματιά, να το απολαμβάνω χωρίς να μου κάνω κακό. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω», έχει πει.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!