Σίσσυ Χρηστίδου – Γενέθλια για την παρουσιάστρια: Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της

59

Το μήνυμα πίσω από την τούρτα της

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (12/9) για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια κλείνει τα 44 χρόνια, γεμάτα χαρές, επιτυχίες στην τηλεόραση, αλλά και δυσκολίες, με ομορφότερη στιγμή βεβαίως την απόκτηση των δύο παιδιών της με τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη.

Με δεδομένο ότι έχει επιστρέψει κανονικά στο γραφείο και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», το επόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/9), οι συνεργάτες της αποφάσισαν να κάνουν μία έκπληξη στη Σίσσυ Χρηστίδου και να τη γλυκάνουν ανήμερα των γενεθλίων της.

Η αποκάλυψη για την έκπληξη στη Σίσσυ Χρηστίδου
Συγκεκριμένα την περίμεναν στο γραφείο με μία τούρτα με ιδιαίτερη σημασία για την Σίσσυ Χρηστίδου. Το σχέδιο ήταν εμπνευσμένο από την σκυλίτσα της παρουσιάστριας, την Frankie, που έχει μπει στη ζωή της τους τελευταίους μήνες και την έχει γεμίσει χαρά. Στη βάση της έγραφε: «Happy birthday Sissy». Τα «αποκαλυπτήρια» έκανε η Βάλια Χατζηθεοδώρου με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια λατρεύει τα τετράποδα και είχε ένα poodle ονόματι Τζίντζερ, που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μετά από μία σπάνια επιπλοκή με την υγεία της. Κάπως έτσι, οι συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου φαίνεται να την ενθαρρύνουν να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη χρονιά, γεμάτο χαμόγελα… και πάλι.

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA;
Έχοντας καταφέρει να συνδυάσουν επιτυχώς την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της θα συνεχίσουν να αποτελούν μία σταθερή αξία, μία δεμένη και ασυναγώνιστη παρέα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

Δίπλα της οι: Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Κωνσταντίνος Βασάλος ενώνουν τις δυνάμεις τους, βάζουν τις δικές τους πινελιές, με όρεξη και χαμόγελο για να κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών και για μία ακόμα σεζόν. Τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολιάζει ο Γρηγόρης Μελάς μαζί με αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ και ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος, θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά να «γλυκαίνει» τα Σαββατοκύριακά μας, με τις δημιουργίες του.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!