Απόστολος Λύτρας: Απολογείται ξανά δημόσια στην σύζυγό του – Η ανακοίνωση του συνηγόρου του

57

«Δηλώνει πως θα κάνει ό, τι είναι απαραίτητο…»

Πριν από μερικές ημέρες ο εισαγγελέας πρότεινε την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και πρότεινε την μετατροπή του αδικήματος από κακούργημα σε πλημμέλημα, μετά από αίτημα της δεύτερης (δείτε εδώ ποιος είναι ο λόγος).

Σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, έγινε γνωστό πως η πρόταση έγινε δεκτή και ο ποινικολόγος σύντομα θα βρίσκεται εκτός φυλακών Κορίνθου. Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του προχώρησε σε ανακοίνωση, κατά την οποία ζητάει ξανά συγγνώμη από την σύζυγό του.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Απόστολου Λύτρα και η απολογία του στην Σοφία Πολυζωγοπούλου
«Με το υπ’ αριθμ. 2931/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο Απόστολος Λύτρας αποφυλακίζεται και η κατηγορία μετατρέπεται από το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, στο πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Του βουλεύματος, προηγήθηκε όμοια Εισαγγελική πρόταση.

Η στάση του Απόστολου Λύτρα, απέναντι στο τραγικό περιστατικό που σημάδεψε την ζωή του και της οικογένειάς του, παραμένει αδιασάλευτη: Ζητεί, ξανά, συγγνώμη από τη σύζυγό του και δηλώνει πως θα κάνει ό’τι είναι απαραίτητο, για τη ψυχική και συναισθηματική προστασία των τέκνων του.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Σε ανακοίνωση μετά την είδηση της αποφυλάκισής του προχώρησε και ο Αλέξης Κούγιας:

«Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για την ελληνική δικαιοσύνη, γιατί με το βούλευμα που εξεδόθη από το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο μετέτρεψε τις κακουργηματικές κατηγορίες σε πλημμελήματα, διορθώθηκε μία σειρά αλλεπάλληλων και αδικαιολόγητων νομικών λαθών, τα οποία αφενός μεν δημιούργησαν τεράστια προβλήματα σε επαρκείς Εισαγγελείς και Δικαστές, και αφετέρου κατέστρεψαν ευτυχώς πρόσκαιρα ένα συνάδελφό μας, ο οποίος θα πρέπει να τιμωρηθεί για την συμπεριφορά απέναντι στην πρώην σύζυγό του και μητέρα ενός εκ των τριών παιδιών του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταστραφεί.

Είμαι βέβαιος ότι ο συνάδελφος Απόστολος Λύτρας από σήμερα θα βρει τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις για να επανέλθει στην άσκηση του λειτουργήματός μας , ώστε και ο ίδιος, αλλά και η οικογένειά του να ζήσουν από τώρα και στο εξής όπως τους αξίζει».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!