Φώτης Μεταξόπουλος: «Βάζουν ένα μωρό να μεγαλώνει με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες. Είναι έγκλημα»

48

Ο Φώτης Μεταξόπουλος, δεν μασάει τα λόγια του. Έχοντας πλέον φτάσει στα 89 του χρόνια, ο γνωστός χορευτής, χορογράφος και χοροδιδάσκαλος λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τις απόψεις του για σοβαρά κοινωνικά θέματα.
Ένα από αυτά είναι και το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και ο Φώτης Μεταξόπουλος είναι κάθετος στο συγκεκριμένο θέμα.

Ερωτώμενος γι’ αυτό, ο ίδιος σχολίασε σχετικά: «Το να παντρευτούν ομοφυλόφιλοι δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου, ας παντρευτούν και δυο και τρεις μαζί. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι πως παίρνουν ένα μωρό χωρίς να το ρωτήσουν και το βάζουν να μεγαλώνει ανάμεσα σε δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες. Αυτό είναι έγκλημα».

Ο Φώτης Μεταξόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Για μένα είναι καλύτερο να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, από το να μεγαλώσει από ομόφυλα ζευγάρια. Η κατάσταση του ανθρώπου είναι να μεγαλώνει με μάνα και πατέρα. Εγώ 5 χρονών έχασα τη μητέρα μου και αν με είχαν δώσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, όταν έφτανα στην ηλικία που καταλάβαινα, θα προσπαθούσα να βρω ένα πιστόλι και να τους σκοτώσω. Δεν αντέχεται κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!