Ανθή Βούλγαρη: Η ζωή της σαν ταινία

29312

Μαχήτρια στην πρωινή ζώνη, μαχήτρια και στην ζωή

Η Ανθή Βούλγαρη είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες δημοσιογράφους και τηλεπαρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ενημέρωσης, έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού και των επαγγελματιών για την επαγγελματική της στάθμη και το αμερόληπτο ύφος της.

Αν την ρωτήσεις πως είναι μια της ημέρα θα σου πει με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη: «Κάθε μέρα ξυπνάω γύρω στις 3.45. Ντους, πρωινό, καφές στο χέρι και ξεκινάμε! Μέχρι και τις 3 μ.μ. είμαι στο κανάλι. Eπιστρέφω σπίτι, μαγειρεύω, παίζω με τον σκύλο μου, τη Λάρα, κοιμάμαι καμιά ώρα και το απόγευμα το περνάω στο γυμναστήριο. Ακολουθούν τα Δελτία Ειδήσεων, η βραδινή σύσκεψη και ύπνος. Το πρωινό είναι απαιτητικό. Χάνω σίγουρα πολλές ώρες ύπνου. Κατά τ’ άλλα, προσπαθώ να υπάρχει ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και δουλειάς. Το βέβαιο είναι πως αν δεν αγαπούσα αυτήν τη δουλειά, δεν θα τα έβγαζα εύκολα πέρα» ενώ δεν θα παραλείψει να αναφερθεί και στο αγαπημένο της χόμπι, ένα χόμπι που της δίνει ζωή!

Η Ανθή Βούλγαρη με το σκυλάκι της, την Λάρα
Η Ανθή Βούλγαρη με το σκυλάκι της, την Λάρα

 

«Όταν έχω χρόνο, χαλαρώνω διαβάζοντας λογοτεχνία και περνάω πολλή ώρα στο γυμναστήριο ή κάνοντας ιππασία. Λατρεύω τα άλογα».

Η αγάπη της Ανθής Βούλγαρη για τα άλογα είναι όντως μεγάλη

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί στα social media στιγμές της που κάνει ιππασία ή τα παιχνίδια της με τα άλογα. Στον γάμο της, μάλιστα, γαμπρός και νύφη είχαν μεταφερθεί με άλογα!

 

 Ανθή Βούλγαρη κοινωνία ώρα mega

 

 

 Ανθή Βούλγαρη Mega
 Ανθή Βούλγαρη
 Ανθή Βούλγαρη ιππασία
Ανθή Βούλγαρη γάμος

 

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τη δημοσιογραφία, η Ανθή Βούλγαρη είναι γνωστή για την ενεργή συμμετοχή της σε κοινωνικές δράσεις και φιλανθρωπίες, πάντα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε σημαντικά ζητήματα. Η αφοσίωσή της στη δημοσιογραφία και η αίσθηση ευθύνης που επιδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση την έχουν καθιερώσει ως πρότυπο για πολλούς νέους επαγγελματίες του χώρου.

Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό YOU είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Τον τελευταίο καιρό ακούμε, σχεδόν καθημερινά δυστυχώς, για κακοποιήσεις και νομίζω πως πρέπει να προβληματιστεί η πολιτεία, αλλά και ο καθένας από εμάς, για την παιδεία μας και τη συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόζωος για να μην κακοποιείς ένα ζωντανό, νομίζω είναι χρέος μας, όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα και επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι»

Η προσωπική της ζωή

 

Ανθή Βούλγαρη σύζυγος

 

Η αλήθεια είναι πως έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά παράλληλα δεν κρύβει πως είναι ερωτευμένη. Ο σύζυγός της, Κώστας Κωνσταντινίδης, είναι μουσικός, κι έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Χάρη σε αυτήν την ιδιότητα έτυχε να γνωριστούν κιόλας, ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης, όταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (με την οποία συνεργαζόταν τότε η Ανθή Βούλγαρη) ήρθε για να τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τους μουσικούς του.

 

 

Η έλξη ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή, και κάπως έτσι ξεκίνησαν να ανταλλάζουν μηνύματα μέσω social. «Πήγα σαράντα λεπτά με το ρολόι στο πρώτο ραντεβού. Ήταν προσχεδιασμένο, άμα βαρεθώ να φύγω γρήγορα», έχει δηλώσει η Ανθή Βούλγαρη για τη σχέση τους, αλλά όπως καταλαβαίνετε όχι απλά δεν βαρέθηκε, αλλά έτσι ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας.

Από τον πρώτο μήνα συγκατοίκησαν, ενώ χάρη σε εκείνον ειδοποιήθηκαν έγκαιρα οι γιατροί, όταν η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με σηραγγώδες αιμαγγείωμα τον Δεκέμβριο του 2019. Όπως θα παραδεχτούν και οι δύο, αυτή η περιπέτεια τους έδεσε ακόμα περισσότερο, αλλά από πριν ετοιμάζονταν να παντρευτούν ούτως ή άλλως με την τελετή να πραγματοποιείται στο Πήλιο τον Σεπτέμβριο του 2020.

 

Ανθή Βούλγαρη

 

 

Ανθή Βούλγαρη

 

Το σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι

Η ψυχική της υγεία και δύναμη έχει δοκιμαστεί, όταν έμαθε πως έχει όγκο στο κεφάλι.

«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ενώ ένα χρόνο μετά την κρανιοτομή είχε κάνει και μια ανατριχιαστική ανάρτηση στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά:

 

 

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα την κρανιοτομής μου για να αφαιρέσω έναν μικρό όγκο.. 27.9.2017. Ημερομηνία χαραγμένη πλέον στο κεφάλι μου. Αυτή είναι η ιστορία μου μέχρι να μπορέσω να επανέλθω, όπως την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της φίλης μου @lelekomou. Η οποία είχε δίκιο όταν μου είπε έλα να το φωτογραφίσουμε.. Πρέπει να θυμάσαι να μην ξεχνάς πως το ξεπέρασες.. Λοιπόν ναι έκλαψα, προσευχήθηκα, δεν ήθελα να βλέπω την τομή, μετά την αποδέχτηκα, την αγάπησα, και τελικά μπόρεσα να χαμογελάω ξανά…

Ένα χρόνο τώρα ζω με αυτήν. Όταν αλλάζει ο καιρός με πονάει, όταν κουράζομαι το ίδιο αλλά μου υπενθυμίζει ότι είναι εκεί προφανώς για να μου θυμίζει τι δεν πρέπει να ξεχνάω. Να αγαπάω τις μικρές στιγμές της ζωής. Να μην αναλώνομαι στα εφήμερα και να σέβομαι πάνω από όλα την υγεία μου και τον εαυτό μου. Η υγεία, η οικογένεια και μερικοί καλοί φίλοι είναι ο θησαυρός μας. Στα απλά είναι τα πιο όμορφα.. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Κάθε στιγμή που αναπνέουμε είναι ευλογημένη..

Δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη την μέρα. Μόνο τη στιγμή που έμπαινα στο χειρουργείο και όσους ήταν εκεί και με περίμεναν με αγωνία να βγω από το χειρουργείο. Τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκα μετά.. Και τα μηνύματα όσων περνάτε ή περάσατε κάτι αντίστοιχο.

Λοιπόν ένα χρόνο μετά λέω πως ήταν το μεγαλύτερο μάθημα μέχρι τώρα και ευχαριστώ τον Θεό που με άφησε να το ζήσω και που όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν στο πλάι μου και πιο πολύ όσους ήταν εκείνη την μέρα εκεί έξω από την πόρτα του χειρουργείου για οκτώ ώρες να αναμένουν νέα μου.. @lelekomou σε ευχαριστώ για τη φωτογράφιση.. Έχει ανεκτίμητη αξία για μένα.. Είσαι top! @kostaskonstantinidis σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου σε αυτό.. Ήταν πιο εύκολο μαζί σου…»

 

Ανθή Βούλγαρη κρανιοτομή

 

 

Ανθή Βούλγαρη κρανιοτομή

 

 

Ανθή Βούλγαρη κρανιοτομή

 

 

Ανθή Βούλγαρη κρανιοτομή

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!