H απροειδοποίητη εμφάνιση του πρίγκιπα William & τα σχόλια για την εικόνα του

581

Ο πρίγκιπας William έκανε μία αναπάντεχη εμφάνιση σε βάση ελικοπτέρων στην Οξφόρδη, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μία απροειδοποίητη εμφάνιση του πρίγκιπα της Ουαλίας που έγινε στο πλαίσιο των εγκαινίων νέων γραφείων σε αεροδρόμιο της Οξφόρδης. Ο πρώην πιλότος ελικοπτέρων και μπαμπάς του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα William εμφανίστηκε ένστολος και με τη νέα εμφάνισή του απέσπασε τα θετικά σχόλια των βασιλικών θαυμαστών. “Ο μελλοντικός βασιλιάς μας”, “ο όμορφος πρίγκιπας μας”, έγραφαν κάποια από αυτά.

Ωστόσο, δεν έλειψαν κάποια σχόλια που αφορούσαν τη νέα του εικόνα και συγκεκριμένα τα γένια που έχει αφήσει. “Η νέα εποχή του William με γένια”, “Του πηγαίνουν πολύ. Τον κάνουν ακόμα πιο γοητευτικό”, έγραφαν οι θαυμαστές του.

Άλλοι σχολίασαν τη νέα σιλουέτα του, καθώς ο William φαίνεται φανερά αδυνατισμένος. Θα μπορούσε να δικαιoλογηθεί μία ενδεχόμενη απώλεια βάρους καθώς οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι και απαιτητικοί για εκείνον. Ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος και η αγαπημένη του σύζυγος Kate Middleton διαγνώστηκαν με λίγο διάστημα διαφορά, με καρκίνο, γεγονός που τους ανάγκασε να περιορίσουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους, μέχρι να αναρρώσουν πλήρως. Ο William εκτός από την ψυχολογική φθορά που είχε για το γεγονός ότι δύο από τα πλέον αγαπημένα του πρόσωπα νόσησαν με καρκίνο, επωμίστηκε και το μεγαλύτερο βάρος των επίσημων βασιλικών υποχρεώσεων. Φυσικά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στην υγεία των δικών του ανθρώπων.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!