Αθηνά Οικονομάκου: Επέστρεψε από την Ιταλία – η «απάντηση» στην Ματίνα Παγώνη

229

Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε απαστράπτουσα στην Αθήνα μετά από το ταξιδάκι της στην Τοσκάνη και το συνεργείο του «Πρωινού Σουσού» την πέτυχαν στο αεροδρόμιο.

«Πέρασα πολύ ωραία» είπε για τον ταξίδι της. Και στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο έρωτας αλλάζει μια γυναίκα προς το καλό, απάντησε με χαμόγελο: «Όλα τα όμορφα μας αλλάζουν και να είμαστε καλά και να ‘χουμε να περνάμε ωραία στη ζωή μας».

Τέλος, η Αθηνά Οικονομάκου απέφυγε εντέχνως να τοποθετηθεί για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα. «Δεν βλέπω τα αρνητικά σχόλια – εγώ την αγάπη εισπράττω τόσο καιρό».

Η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου έρχεται μία ημέρα μετά από τις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη στην Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εγώ είμαι πολύ φίλη με τον πατέρα του Φίλιππου (Μιχόπουλου) και τη μητέρα του. Πάω στο ξενοδοχείο με τις φίλες μου και με φιλοξενούν και περνάω πάρα πολύ ωραία. Είναι μια πολύ ωραία οικογένεια και ο Φίλιππος ένας εξαιρετικός πατέρας.

Δεν μου άρεσε (όταν άκουσα για το διαζύγιο). Δεν το σχολίασα αλλά δεν μου άρεσε. Το να προχωρήσεις στη ζωή σου είναι θεμιτό και καλά κάνει ο καθένας. Όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να τα κάνεις όταν έχεις παιδιά.

Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το θέμα, με έχει στενοχωρήσει. Ελπίζω όλοι να έκαναν τις σωστές επιλογές και να είναι όλα καλά» σχολίασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στην εκπομπή, δείχνοντας με σαφήνεια την απαρέσκειά της για την υπερπροβολή της προσωπικής ζωής της ηθοποιού και επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!