Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ο Κώστας Λεφάκης μίλησε στην πρεμιέρα του «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά κι εξήγησε τον λόγο της απουσία του από τα κανάλια –«δεν είμαι ο αγαπημένος των καναλιών και των παραγωγών» δήλωσε- αλλά και για τα θέματα που τον απασχολούν περισσότερο στη δουλειά του τα τελευταία χρόνια.

«Ασχολούμαι πολύ δυναμικά με την γεωπολιτική αστρολογία και την πολιτική αστρολογία. Το πιο δύσκολο είναι το 2024 – 2025. Η πρώτη καλή δεκαετία αστρολογικά είναι 2040 – 2050» είπε ο γνωστός αστρολόγος, και συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι μια μεγάλη ευθύνη όταν καλούμαι να προβλέψω. Γιατί πρόβλεψη είναι μια προκαταβολική πληροφορία».

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Κώστας Λεφάκης επισήμανε: «Είχα πει ότι ο κύριος Κασσελάκης είναι ένα καινούργιο προϊόν, έχει έναν δυνατό ωροσκόπιο γιατί είναι Κριός βιαστικός, υπερβολικός, ορμητικός, με τη Σελήνη στον Λέοντα και πολλούς πλανήτες στον Αιγόκερο. Μετά παρασύρθηκε σε αυτό το αμερικάνικο lifestyle και οι Έλληνες που είναι συντηρητικοί θυμώνουν με αυτά».

Η τηλεοπτική σεζόν φέτος θα κινηθεί σε δύσβατα μονοπάτια. «Οι εκπομπές ξεκινάνε με έκλειψη. Βλέπω την τηλεόραση σε μέτρια κατάσταση, όμως θα είναι πολύ πλούσια σε ειδησεογραφία από τους πρώτους μήνες του ’25 και κυρίως το επόμενο καλοκαίρι».

Για την Ελένη Μενεγάκη, ο Κώστας Λεφάκης έκανε μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση. «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η συνέχεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Είναι περίεργο γιατί, από τότε που εκείνη έφυγε, από τότε η κυρία Μενεγάκη εδραιώθηκε και εξελίχθηκε. Για εμένα δεν έχει κλείσει στην τηλεόραση, έχει κλείσει το concept».

Τέλος, ο Κώστας Λεφάκης απάντησε για το αν κάνει προβλέψεις για τον εαυτό του.

«Γνωρίζω την πορεία και γνωρίζω πότε θα είναι το τέλος μου. Είμαι μια χαρά με αυτό. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, είμαι πολύ περίεργος για τη μετά θάνατον ζωή. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι το διάστημα. Αν με ρωτήσεις ποια θα ήταν η μεγαλύτερή μου χαρά σήμερα, θα σου έλεγα ένα ταξίδι στο διάστημα, έστω και χωρίς επιστροφή» ήταν η απάντησή του.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!