Γιώργος Σαμπάνης: Ο λόγος που δεν τραγουδά ποτέ 15αυγουστο και το σοκαριστικό συμβάν επί σκηνής

30

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε τον λόγο που δεν δουλεύει ποτέ 14 ή 15 Αυγούστου, ενώ μοιράστηκε μια συγκλονιστική ιστορία από ένα live του στη Σάμο.

Συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο παραχωρησε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο που δεν δουλεύει ποτέ 15 Αυγούστου, ενώ περιέγραψε και ένα σοκαριστικό περιστατικό που του συνέβη επί σκηνής.

“Δεν γνωρίζω ακριβώς τι συνέβη. Ξέρω από τη γιαγιά μου και τη μητέρα μου ότι, όταν γεννήθηκα, είχα ένα πρόβλημα υγείας. Με κράτησε αρκετό καιρό μέσα στο νοσοκομείο. Αυτό τρόμαξε τη γιαγιά μου, η οποία με έταξε στην Παναγία. Οπότε δεν δουλεύω 14 και 15 του μήνα” εξομολογήθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Αμέσως μετά, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε τι συνέβη όταν τελικά δούλεψε μία τέτοια μέρα: “Στη ζωή μου ως τραγουδιστής είχα μόνο ένα ατύχημα. Μία μέρα που είχα πάει στη Σάμο να κάνω live σε ένα μαγαζί και η φωνή μου έκλεισε. Έπαθα αιμάτωμα επάνω στη σκηνή, που μου απαγόρευσε να τραγουδώ για 1,5 μήνα. Ευτυχώς, σταμάτησα το live, γιατί αν συνέχιζα μπορεί να μην τραγουδούσα ξανά ποτέ. Η μέρα που έπαθα το τραύμα ήταν 14 Αυγούστου βράδυ προς 15“.

Δεν ξέρω αν ήταν σημάδι, αλλά ήταν η μόνη φορά που δεν είχαν σκεφτεί οι συνεργάτες μου αυτό που τους είχα πει και μπερδεύτηκαν και μου έκλεισαν αυτή την ημερομηνία. Εκείνη τη μέρα έπαθα τη μοναδική ζημιά που έχω πάθει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι σημαίνει. Έγινε πριν από τρία χρόνια, στη Σάμο, που είναι η μόνη φορά που έχω κλείσει live βράδυ 14 προς 15 και έπαθα αιμάτωμα. Έσπασε ένας αδένας στις χορδές και πέταξε αίμα πάνω στις χορδές και δεν μπορούσα να τραγουδήσω καθόλου. Από την πείρα μου… Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, ξαφνικά κόπηκε η φωνή μου” πρόσθεσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Η συνέντευξη του Γιώργου Σαμπάνη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!