Η Φαίη Σκορδά έχει μπει δυναμικά στην τηλεοπτική κούρσα και όλα δείχνουν ότι είναι η απόλυτη νικήτρια στη μάχη της τηλεθέασης την πρώτη εβδομάδα προβολής των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια με το Buongiorno στο Mega συνεχίζει να προηγείται αν και το ποσοστό της στο δυναμικό κοινό την Πέμπτη 19/09 έπεσε στο 17,6% σε σχέση με το 20% που έκανε την Τετάρτη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας με την εκπομπή του Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 σημείωσε 14%, παραμένοντας κοντά, αλλά χωρίς να καταφέρει να περάσει την Φαίη Σκορδά. Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, βρέθηκε σε ανταγωνιστική θέση, με ποσοστό 13,5%, λίγο πίσω από τον Λιάγκα. Βλέπουμε, ότι η Καινούργιου αρχίζει να βελτιώνει τα νούμερα, μετά από τρεις μέρες σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Τηλεθέαση: Ατρόμητη η Σκορδά - "Μάχη" Λιάγκα - Καινούργιου στη δεύτερη θέση - Η εκπομπή που καθηλώθηκε στο 3%

Οι Αταίριαστοι στο ΣΚΑΪ συγκέντρωσαν 7,9%, ενώ το Breakfast@Star στο Star περιορίστηκε στο 6,6%. Η Έλενα Τσολάκη και το Πρωινό ΣουΣου στο Open σημείωσαν 5,8%, παραμένοντας σε χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης, αλλά κρατώντας το δικό τους κοινό.

Η ΕΡΤ, με την πρωινή της ζώνη και την εκπομπή Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε στην τελευταία θέση με 3%, δείχνοντας πως δυσκολεύεται να ανταγωνιστεί τα ιδιωτικά κανάλια στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Σεργουλόπουλος

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Buongiorno – 17,6%

Το Πρωινό – 14%

Super Κατερίνα – 13,4%

Αταίριαστοι – 7,9%

Breakfast@star – 6,6%

Πρωινό ΣουΣου – 6%

Πρωίαν σε είδον – 3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αταίριαστοι – 19,9%

Buongiorno – 14,9%

Το Πρωινό – 14,7%

Super Κατερίνα – 13,4%

Breakfast@star – 7,4%

Πρωινό ΣουΣου – 4%

Πρωίαν σε είδον – 2,6%

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!