Συγκινεί ο Σταρόβας: Αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι μεγάλη επιτυχία

41

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έδωσε συνέντευξη στο «Buongiorno» την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, όπου αναφέρθηκε στη βελτίωση της ομιλίας του και στο βίντεο που θέλει να κάνει στο κανάλι του στο Youtube, όπου θα περιγράφει αναλυτικά όλη την περιπέτεια.

Αρχικά, ανέφερε: «Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν 3-4 μήνες, είμαι καλά. Στην οδήγηση είμαι χάλια και όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω. Κανονικά μιλάω πιο καλά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι το πιο σημαντικό που μου συνέβη και θέλω – επειδή είναι πολύπλοκο το θέμα – να φτιάξω ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες. Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό τρέχει, αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν 4 μήνες δεν μιλούσα σχεδόν καθόλου».

Επίσης, τόνισε πως ένας από τους λόγους που θέλει να κάνει το βίντεο είναι για να προτρέψει τον κόσμο να προσέχει την υγεία του.

«Αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλω να κάνω το βίντεο, εάν μπορέσω να σώσω έστω και έναν θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας, όπως εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την Άννα», είπε στο τέλος για τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!