Γιάννης Πουλόπουλος – Η αποκάλυψη για το αποτυχημένο μπότοξ

47

“Από τα 36 μου έχω ξεκινήσει, από το “Κους-Κους το μεσημέρι”. Το κάνω μία φορά τον χρόνο”.

Μία σύντομη συζήτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις και συγκεκριμένα για το μπότοξ στους άνδρες είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της. Στο κλείσιμο του σημερινού (24/9) «Super Κατερίνα» και με αφορμή τη σχετική δήλωση ενός παίκτη στη «Φάρμα», ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκανε και ο ίδιος αποτυχημένο μπότοξ στο παρελθόν, την εποχή που βρισκόταν στο πάνελ του «Κους-Κους το μεσημέρι».

«Δεν είναι κακό, ο άνθρωπος το παραδέχθηκε. Σου λέει έχω αλλάξει κάποια πράγματα, όπως με κάνει να νιώθω καλύτερα. Πολλοί άνδρες. Κι εσύ δεν κάνεις μπότοξ, Γιάννη;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον συνεργάτη της στον αέρα της εκπομπής.

«Από τα 36 μου έχω ξεκινήσει, είσαι καλά; Μόνο μία φορά τον χρόνο κάνω. Από το «Κους-Κους το μεσημέρι» το ξεκίνησα», παραδέχθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος με χαρακτηριστική ειλικρίνεια.

«Δεν θυμάσαι που έλεγαν για μένα ότι είχε σηκωθεί το φρύδι; Έχω κι αυτό το παιδάκι με το σηκωμένο φρύδι που μου κουνάει το δάχτυλο, έλεγαν τότε που είχαμε τις τηλεφωνικές», πρόσθεσε με χιούμορ ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Παρότι είμαι… σφιχτός οικονομικά, κάνω και μερικά ανταλλακτικά κάποιες φορές», σημείωσε στο ίδιο ύφος ο Γιάννης Πουλόπουλος κλείνοντας το θέμα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!