Απόστολος Γκλέτσος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο – Τον χειροκρότησε χλιαρά ο Κασσελάκης

38

Ο Απόστολος Γκλέτσος συμμετείχε στη συναυλία για τη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου που διοργάνωσε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Συναυλία αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης στο Ηρώδειο το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην παράσταση ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή για να χορέψει το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Στην πρώτη γραμμή των καθισμάτων βρισκόταν ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο κ. Κασσελάκης αφού είδε το ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου, όταν άναψαν τα φώτα φάνηκε να χαμογελάει και να χειροκροτάει χλιαρά.

 

@billyjoe_fashion_greece

@Stefanos Kasselakis

♬ πρωτότυπος ήχος – BILLY JOE Haute Couture Greece

Ερωτηθείς το πρωί της Τετάρτης για την παρουσία Κασσελάκη στην παράσταση, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε «το έμαθα ότι ήταν εκεί. Δεν βρεθήκαμε. Εγώ βγήκα προς το τέλος, οπότε το έμαθα. Αν είναι δυνατόν να μη χαιρετηθούμε. Είμαι λάβρος για το να είναι αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Για το να έχουμε μια κοινωνική συνάντηση δεν υπάρχει λόγος. Και στο τέλος της ημέρες Έλληνες είμαστε όλοι. Δεν θα βγάλουμε τα σπαθιά να σκοτωθούμε».

 

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας δημοσιογράφοι πλησίασαν τον Στέφανο Κασσελάκη για μια δήλωση με τον ίδιο να μην θέλει να πει το παραμικρό σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και να αρκείται να προειδοποιήσει για τον κινδυνο ατυχήματος. «Θα πατήσετε κάποιον άνθρωπο», «έτσι που το πάτε θα έχετε κάποιο ατύχημα» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Κασσελάκης

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!