Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Τα παιδιά εκτός γάμου και οι επώνυμες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

7040

Το παρελθόν του ηθοποιού που φέτος παίζει τον κακό στον Τιμωρό

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου με μια σημαντική πορεία στο χώρο της υποκριτικής. Το όνειρο του για τη δουλειά αυτή ξεκίνησε από παιδί, ενώ φοίτησε στη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης και στη Δραματική σχολή Θεμέλιο.

Όσα δεν γνωρίζεις για τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο
Η καριέρα του
Την καριέρα του ξεκίνησε το 2003 όταν πήρε μέρος στη σειρά Μυστικά και λάθη του ALPHA και την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε μαζί με το Γιώργο Χωραφά στην ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, Πολίτικη Κουζίνα.

Επίσης το 2017 είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Καζαντζάκης του Γιάννη Σμαραγδή, η οποία βραβεύτηκε σε πολλά φεστιβάλ παγκοσμίως. Με την ταινία αυτή πήρε το πρώτο του βραβείο καλύτερης ερμηνείας στο διεθνές φεστιβάλ του Χιούστον.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές: 10η εντολή, Κόκκινος Κύκλος, Επτά Θανάσιμες Πεθερές, S1ngles, Safe sex: Λίλα, Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές, Εργαζόμενη γυναίκα: Οικιακή βοηθός και Εσύ αποφασίζεις, Λούφα και παραλλαγή (2006), Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά, Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα, Ου Φονεύσεις, Άγριες Μέλισσες και Ψυχοκόρες.

Φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση με τη νέα σειρά του ALPHA με τίτλο Τιμωρός που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 24/9 – δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Η πρώην σύντροφος και τα παιδιά
Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος υπήρξε χρόνια σε σχέση με την επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Παπαδάκη. Οι δυο τους έχουν παίξει μαζί σε πολλά πρότζεκτ, όπως για παράδειγμα οι 4 όπου υποδύθηκαν τους ερωτευμένους.

 

Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος Κατερίνα Παπαδάκη

 

Με την πρώην σύντροφο του γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν και παρόλο που έζησαν έναν όμορφο έρωτα και δημιούργησαν οικογένεια, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Η απόφαση να χωρίσουν ήρθε το 2017 ωστόσο έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις.

Μαζί απέκτησαν δυο παιδιά. Έναν γιο που σήμερα είναι 18 ετών και μια κόρη που είναι στα 12. Μάλιστα, το πρώτο του παιδί το απέκτησε σε ηλικία 26 ετών.

 

Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος παιδιά

 

«Ήμουν πολύ μικρός όταν έγινα μπαμπάς, ήμουνα 26 χρονών. Είχα φύγει από τα 17 μου από το σπίτι και στα 18 ήμουνα και οικονομικά ανεξάρτητος. Στον γιο μου θαυμάζω την ακεραιότητά του. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω τι να πω για τα δυο μου παιδιά. Αυτό είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που έχω ζήσει. Τώρα είναι πιο εύκολα μαζί τους γιατί και εγώ είμαι πιο εύκολος. Οι ενοχές μου είναι λιγότερες, η σχέση με τον εαυτό μου είναι καλύτερη, είμαι πιο ήρεμος, οπότε και η σχέση μου με τα παιδιά είναι πιο ήρεμη», είχε πει σε συνέντευξη του για τα παιδιά του, στα οποία έχει αδυναμία.

Η σχέση του με την Μαρίζα Ρίζου

Μετά το χωρισμό του, είχε φημολογηθεί πως είχε σχέση με την Μαρίζα Ρίζου. Μπορεί τα ρεπορτάζ να έδιναν και να έπαιρναν σχετικά, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει.

Τα δημοσιεύματα ωστόσο έλεγαν πως ο έρωτας τους κράτησε 3 χρόνια. Η σχέση τους ξεκίνησε σε φιλικό επίπεδο ωστόσο τελικά γεννήθηκε ένας δυνατός έρωτας που έφερε την συγκατοίκηση. Ενώ όμως όλοι έλεγαν πως η σχέση αυτή θα γίνει επίσημη, τελικά ήρθε ο χωρισμός που ήταν οριστικός….

 

Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος Μαρίζα Ρίζου

 

Ο έρωτας με την Ευγενία Σαμαρά
Ένα χρόνο μετά το χωρισμό τους κυκλοφόρησε η είδηση πως ήταν σε νέα σχέση με την επίσης ηθοποιό, Ευγενία Σαμαρά (η οποία είχε χωρίσει από τον πρώην σύντροφό της). Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει μιλήσει δημόσια γαι τη σχέση αυτή, ωστόσο έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες από κοινό τους ταξίδι, ενώ κάνουν μαζί και κοινέ εξόδους.

 

Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος Ευγενία Σαμαρά

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!