«Πάγωσαν» στο Πρωινό με τη Γιούλη Ζήκου – Άφωνοι έμειναν όλοι, για 15 δευτερόλεπτα δεν μιλούσε κανείς

388

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό μετά τις δηλώσεις που έκανε η Γιούλη Ζήκου.

Με λυγμούς μίλησε στο Πρωινό η Γιούλη Ζήκου, για τον σύζυγό της, Γιάννη Μόρτζο, που έφυγε χθες από τη ζωή. Οι δηλώσεις που έκανε τηλεφωνικά στην εκπομπή καθήλωσαν όλο το πάνελ και μάλιστα, μετά την προβολή τους, χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 15 δευτερόλεπτα προκειμένου να πει κάποιος κάτι.

Ad

Unmute

Πόσο κοστίζει μια σκεπαστή βεράντα για την πίσω αυλή σας; Δείτε!Σκεπαστή βεράντα | Διαφημίσεις αναζήτησης

Βρείτε ανύπαντρες ηλικιωμένες γυναίκες κοντά σας – Εξερευνήστε ιστοσελίδες γνωριμιών τώραΡαντεβού για ηλικιωμένους | Διαφημίσεις αναζήτησης

«Έφυγε η ζωή μου όλη. Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος και μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου. Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Προσπάθησα δίπλα του κι εγώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά δεν τα κατάφερα. Έφυγε… Έφυγε… Δεν το πιστεύω. Ξεκίνησαν όλα τον Ιούνιο. Υγρό στον πνεύμονα. Παλέψαμε, αγωνιστήκαμε. Λοίμωξη στο αναπνευστικό, μπήκαμε πάλι για ένα μήνα μέσα.

Νομίζαμε πάλι ότι θα βγούμε νικητές, αλλά δεν βγήκαμε. Γύρισα πίσω μόνη μου, εκείνος μπήκε στην εντατική. Ερχόμουν κάθε μέρα εδώ και του μιλούσα, τον χάιδευα αλλά… Έφυγε… Έφυγε όλη μου η ζωή! Στο τελευταίο παραλήρημά του ζητούσε τον Ρωμαίο, το σκυλάκι μας. Τελείωσα… Εγώ τελείωσα εδώ.

Με αγαπούσε πολύ, μου είδε αδυναμία. Ήταν ο άνδρας μου, ο δάσκαλός μου, ο συνεργάτης μου, το παιδί μου. Και αυτός το ίδιο έλεγε, ότι ήμουν η γυναίκα του, η ερωμένη του, η μάνα του. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου… Άλλαξαν όλα πια! Η ζωή μου τέλος! Ήρθα να τον παραλάβω, το καταλαβαίνεις; Υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό; Ήρθα να τον παραλάβω», είπε κλαίγοντας η Γιούλη Ζήκου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!