Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το αίτημά του μέσα από τη φυλακή – Τι συνέβη ξαφνικά

92

Λίγους μήνες μετά τα αποτελέσματα στις Πανελλήνιες

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφού παραδέχθηκε πως είναι ο δολοφόνος της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς, και πως σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία στο σπίτι τους για να την γλιτώσει, φυλακίστηκε και την κηδεμονία της κόρης τους πλέον έχουν αναλάβει οι γονείς της αδικοχαμένης, η γιαγιά της μικρής συγκεκριμένα – δείτε εδώ το γράμμα που της έγραψε, καθώς ο παππούς βρίσκεται σε γηροκομείο στον Βόλο.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος συνεχίζει να απασχολεί τα media. Το περασμένο διάστημα, μάλιστα, έδωσε πανελλήνιες για να σπουδάσει ξανά και κατάφερε να σημειώσει μεγάλη βαθμολογία, συγκεντρώνοντας πολλά μόρια ώστε να μπορεί να περάσει σε “μεγάλες” σχολές – δείτε εδώ το ξέσπασα του πατέρα της Κάρολαϊν γι’ αυτό.

Τι συμβαίνει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή
Μπορούσε να περάσει και στην Νομική Θεσσαλονίκης και Κομοτηνής, ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, επειδή τα μαθήματα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, ώστε να τα παρακολουθεί μέσα από τη φυλακή, όσο εκτίει την ποινή του, θα πρέπει να κάνει μεταγραφή σε κάποια που να μπορεί.

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννιδης, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση για να μιλήσει για το γεγονός αυτό, εξηγώντας πως ο κρατούμενος έχει κι άλλα σχέδια στο μυαλό του. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκοπεύει να ζητήσει αναίρεση για τα ισόβια, της απόφασης του Μικτού Ορκωτού δηλαδή, καθώς θέλει να βγει νωρίτερα από την φυλακή.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!