Κώστας Τσουρός: Το παρελθόν του παρουσιαστή – Το χαστούκι και η μεγαλύτερη του σχέση

63

Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό του! Η ιστορία του…

Με αφορμή την πρεμιέρα του Ακόμα δεν είδες τίποτα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και το πόσο συζητήθηκε το όνομα του Κώστα Τσουρού μετά την συνέντευξη που πήρε από την Αθηνά Οικονομάκου (δείτε την εδώ), το Youweekly.gr αποφάσισε να… ψάξει λίγο το παρελθόν και την ζωή του.

Ποιος είναι ο παρουσιαστής του Mega και τι γνωρίζουμε γι’ αυτόν;

Ο Κώστας Τσουρός σε μικρή ηλικία
Ο Κώστας Τσουρός σημαιοφόρος

Ο Κώστας Τσουρός έχει γεννηθεί (26 Φεβρουαρίου 1982) και μεγαλώσει στην Αθήνα ενώ ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ. Το πρώτο του ρεπορτάζ ήταν εκκλησιαστικό ενώ το 2010 η οικονομική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας τον μεταφέρει στο οικονομικό ρεπορτάζ και μετέπειτα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά και στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο, NET παντού.

Ο Κώστας Τσουρός σε νεαρή ηλικία
Ο Κώστας Τσουρός έμεινε στην δημόσια τηλεόραση για περίπου 10 χρόνια, μέχρι το 2013, όπου του έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 να ενταχθεί στο δημοσιογραφικό τμήμα του σταθμού, κάνοντας ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων. Κι έτσι κι έγινε. Μετά από εκεί αναπήδησε στην ψυχαγωγία και αποφάσισε να πει το “ναι” στην Φαίη Σκορδά για την συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή που έκανε τότε, Το Πρωινό.

Κώστας Τσουρός: Με έχει χαστουκίσει διευθυντής μου

Σε άλλη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κώστας Τσουρός χωρίς κανέναν ενδοιασμό αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού λέγοντας χαρακτηριστικά «Κάνω ακόμα ψυχοθεραπεία. Οι κρίσεις πανικού δεν φεύγουν. Έχω μάθει να τις διαχειρίζομαι… Η ψυχοθεραπεία πολλά κάνει. Απλά έρχονται συνέχεια πράγματα που μαθαίνεις για τον εαυτό σου και τους γύρω σου, που σε βγάζουν λίγο από τη διαδρομή της ψυχοθεραπείας και του λόγου που έχεις ξεκινήσει, αλλά όλα καλά είναι»

Η σχέση με τους γονείς του

Κώστας Τσουρός: Το παρελθόν του παρουσιαστή - Το χαστούκι και η μεγαλύτερη του σχέση
@tsouroskostas

Ο δημοσιογράφος έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για την περίπλοκη σχέση που είχε παλιά με τον πατέρα του, ενώ πλέον έχουν ισορροπήσει τα πράγματα. «Ο πατέρας μου με είδε στη βάφτισή μου πρώτη φορά. Μου έχουν πει μεγαλώνοντας ότι έλειπε πολύ καιρό και γύρισε και με είδε στη βάφτιση, που τώρα αυτό εμένα μου φαίνεται αδιανόητο. Τότε δεν υπήρχαν κινητά. Είχαν τους ασυρμάτους και ένα σύστημα και θυμάμαι να είμαστε πάνω από ένα τηλέφωνο για να του απαντήσουμε όταν θα μας καλούσε. Μας έλεγε η μάνα μου «παιδιά έχουν περάσει μέρες, θα πάρει τηλέφωνο ο πατέρας σας κοιτάξτε να είστε στο σπίτι». Ξυπνούσαμε μέσα στη νύχτα γιατί ήταν στην άλλη άκρη του κόσμου για να μιλήσουμε»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε πως τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, έχει δεχτεί ένα χαστούκι από τον διευθυντή του. «Με έχουν χαστουκίσει στο μάγουλο. Διευθυντής μου. Είχε γίνει ένα λάθος και πάνω στη φούρια και στο άγχος της δουλειάς είχε γίνει αυτό. Δεν το συζητώ ότι πρέπει να καταγγείλεις κάτι τέτοιο, αλλά ήμουν στον πρώτο χρόνο της δουλειάς μου. Φυσικά και μου ζητήθηκε συγγνώμη μετά», είπε χαρακτηριστικά ενώ λίγο μετά δήλωσε πως τα χρόνια που ασχολήθηκε με το ενημερωτικό ρεπορτάζ του άφησαν μια αυστηρότητα σαν άνθρωπο.

«Νομίζω ότι οι άλλοι έχουν μια άλλη εικόνα για μένα, αλλά ίσως να φταίω κι εγώ γι’ αυτό. Επειδή είμαι δημοσιογράφος που προέρχομαι από την ενημέρωση έχω άλλη ματιά στα πράγματα και γι’ αυτό φαίνεται αυτή η αυστηρότητα».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!