Έγιναν “μαλλιά κουβάρια” στο Πρωινό: «Ανακαλέστε» φώναζε η Γραμμέλη – Απείλησε να φύγει ο Μπιμπίλας από το πλατό

66

“Θα με αφήσεις να μιλήσω, ειδάλλως εγώ αποσύρομαι από τη συζήτηση! Μαζί σου δεν ξαναμιλάω, τέλος!”.
«Θα με αφήσεις να μιλήσω, κύριε Καραγιάννη! Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι για να παίξεις! Θα ανακαλέσετε τον όρο «εκπόρνευση», ειδάλλως εγώ αποσύρομαι από τη συζήτηση! Μαζί σου δεν ξαναμιλάω, Καραγιάννη! Τέλος! Τέλος! Δεν το δέχομαι!», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Αφροδίτη Γραμμέλη. ανακαλέσετε, για να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σας λόγω της δουλειάς μου», επισήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη, εμφανώς ενοχλημένη από το παραλήρημα του Ανδρέα Καραγιάννη.

«Θα με αφήσεις να μιλήσω, κύριε Καραγιάννη! Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι για να παίξεις! Θα ανακαλέσετε τον όρο «εκπόρνευση», ειδάλλως εγώ αποσύρομαι από τη συζήτηση! Μαζί σου δεν ξαναμιλάω, Καραγιάννη! Τέλος! Τέλος! Δεν το δέχομαι!», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η απαίτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μάλιστα, ζήτησε από τον Γιώργο Λιάγκα να σταματήσουν να προβάλλουν το βίντεο με την Ματούλα Ζαμάνη, καθώς είναι ο λόγος που παίζει το βίντεο.

«Γιατί το παίζετε 100 φορές; Να σταματήσετε να το δείχνετε. Εδώ παίζετε 100 φορές το ίδιο πλανάκι. Όση ώρα είμαι εδώ, σας ακούω να τσακώνεστε και παίζει αυτό» είπε σε έντονο ύφος ο ηθοποιός και βουλευτής.

 

 

«Σπύρο μου, τι λες; Γι’ αυτό συζητάει όλη η Ελλάδα εδώ και δύο ημέρες. Εμένα δεν με ενοχλεί το πλάνο. Ούτε εμετό θέλω να κάνω, ούτε με ενοχλεί ένας χοντρός άνθρωπος. Άρα να κρύψω γιατί; Αν το κρύψω, πάει να πει ότι δεν μου αρέσει. Γι’ αυτό μιλάμε, να μην το παίξουμε;» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!